Joululounas Scandic Patria

Virittäydy joulun kiireettömään tunnelmaan perinteisen joulupöydän äärellä. Joululounasbuffet on katettu viihtyisään Torilla-ravintolaan 13.–21.12.2023. Tervetuloa!



Scandic Patrian runsaasta joulupöydästä löydät perinteisten herkkujen lisäksi myös maukkaita kasvisvaihtoehtoja sekä suussa sulavat jälkiruokapöydän antimet. Herkulliselle joulumenulle valitsimme lisäksi makuihin sopivat viinisuositukset. Meillä voit valita erilaisista glögivaihtoehdoista, myös alkoholiton versio saatavilla.

Paikka: Scandic Patria, Kauppakatu 21 Lappeenranta

Aika: ma–pe 13.–21.12. klo 11.00–14.00

Hinta: 46 €/hlö, lapset 3–12-v. 50 % alennuksella

Pöytävaraukset

Varaa pöytä

Joululounasmenu 2023

Alkuun
Vihersalaattia ja sitruuna-passionvinaigrettea V, M, G
Glögipaahdettuja juureksia, AURA®-juustomoussea L, G
Couscous-papusalaattia M, V
Perinteistä sienisalaattia L, G
Pikkelöityä fenkolia ja kurkkua M, G, V
Silli- ja silakkavalikoima L, G
Mätimoussea ja punasipulia L, G
Lämminsavustettua kirjolohta ja ruohosipulikastiketta M, G
Skagenmoussea ja saaristolaisleipää L, G
Paahtopaisti-suolakurkkusalaattia L, G
Jouluinen leipävalikoima, voita ja levitettä
Viinisuositukset:
Kuohuviini: Zensa Organico Brut
Punaviini: Zensa Nero di Troia Organico
Valkoviini: Zensa Pinot Grigio Organico

Pääruoaksi
Joulukinkkua, herneitä, luumuja ja kermaista kinkunkastiketta L, G
Joulumakkaroita, haudutettua punakaalia ja talon omaa konjakkisinappia L, G
Linssipihvejä, paahdettua punajuurta ja lehtikaalia, sahramiaiolia M, G, V
Peruna-, porkkana- ja lanttulaatikkoa L, G
Persiljaperunoita L, G
Viinisuositus: Aveleda Alvarinho

Jälkiruoaksi
Suklaamoussekakkua ja vadelmaa L, G
Glögipannacotta L, G
Hedelmiä M, G, V, Marmeladeja M, G
Reilun Kaupan tumma luomukahvi ja teevalikoima
Viinisuositus: Ferreira L.B.V. Port

Glögisuositukset
Fruity Blossa, JD Apple Blossa, alkoholiton glögi,
Spumante Blossa, alkoholiton kuohuva glögi

L = Laktoositon | G = Gluteeniton | M = Maidoton | V = Vegaaninen
Ruokamme saattaa sisältää allergeeneja. Lisätietoa henkilökunnalta.