Lasten menu

Olemme koonneet maistuvan ruokalistan lapsille, josta perheen pienimmät löytävät herkullisten ruokien lisäksi myös hauskaa puuhaa.HAUSKA JA terveellinen RUOKAHETKI

Lasten Sigge-menulta tilaaminen on hauskaa. Ruksaa pääruoka, kasvislisuke ja jälkiruoaksi voit valita jäätelöä eri lisukkeilla. Menulla on myös kasvishampurilainen, jonka voit tilata vaikkapa gluteenittomana ja jäätelöä löytyy myös vegaanisena. Ruokaa odotellessa on hauska paneutua menun tehtäviin!

Vaihtoehtoisesti lapset voivat myös valita á la carte -listalta puolikkaan annoksen puoleen hintaan. Kaikki menut löytyvät hotellin ravintolasivulta.

Sigge-menu on tarjolla hotelliemme ravintoloissa Suomessa, lukuun ottamatta seuraavia hotelleja: Marski by Scandic, Scandic Simonkenttä ja Scandic Grand Central Helsinki.

Kesäiset jäätelöannokset

Kesällä hotelleissamme Suomessa on tarjolla runsas valikoima hurmaavan herkullisia jäätelöannoksia. Miltä kuulostaa annos vaniljajäätelöä, kermavaahdolla ja mansikoilla tai Oreo-jäätelöä Oreo-kekseillä, kermavaahdolla ja kinuskikastikkeella? Valikoimassa myös mm. vadelmasorbettia ja mansikoita, vanilja- ja suklaajäätelöä suklaakastikkeella, PätkisMinibiteseilla ja kermavaahdolla sekä pistaasijäätelöä, persikkaa, kermavaahtoa ja strösseliä. 

Tervetuloa tutustumaan koko valikoimaan ja tietysti herkuttelemaan!