Torjumme yhdessä ruokahävikkiä

ResQ Club mahdollistaa aamiaiselta, lounaalta, illalliselta tai muista tarjoiluista ylijääneen ruoan ostamisen edulliseen hintaan mobiilisovelluksen kautta.RESQ CLUB – ÄLÄ HEITÄ HYVÄÄ RUOKAA HUKKAAN 

Ensimmäisenä hotelliketjuna Suomessa, kaikki Scandic-hotellit ovat mukana ResQ Club -palvelussa. Palvelun kautta on helppoa ostaa ylijääviä annoksia ravintoloistamme.

Kuvaoikeudet: ResQ Club & Scandic Hotels

Torjumme ruokahävikkiä ensisijaisesti ammattimaisella suunnitellulla ja esimerkiksi tarjoiluastioiden kokoa optimoimalla. Jos ruokaa kuitenkin jää yli, kumppanuus ResQ Clubin kanssa varmistaa että hyvä ruoka ei mene hukkaan. 

”Yhteistyö ResQ Clubin kanssa on arvojemme mukaista toimintaa ja haluamme omalta osaltamme vähentää tarpeetonta ruokahävikkiä. Jos jokaisessa hotellissa myydään päivittäin yksi noin 400 grammainen ResQ-aamiaislaatikko, niin biojätteen määrää saadaan vähennettyä jopa 150 kiloa vuodessa.”, kertoo Scandicin vastuullisuusasiantuntija Henna Kokko.

Hotelleissamme Suomessa on pelastettu jo kymmeniätuhansia hävikkiannoksia ResQ Clubin kautta – liity mukaan! Hotelleissamme Ruotsissa on myös käytössä Karma-sovellus vähentämään ruokahävikkiä.

ResQ Club -sovelluksen voi ladata App Storesta sekä Google Playstä. Palvelua voi käyttää myös selaimessa.