Torjumme yhdessä ruokahävikkiä

Scandicissa vähennämme ruokahävikkiä monin eri tavoin. ResQ Club mahdollistaa aamiaiselta, lounaalta, illalliselta tai muista tarjoiluista ylijääneen ruoan ostamisen edulliseen hintaan mobiilisovelluksen kautta.RESQ CLUB – ÄLÄ HEITÄ HYVÄÄ RUOKAA HUKKAAN 

Ensimmäisenä hotelliketjuna Suomessa, kaikki Scandic-hotellit ovat mukana ResQ Club -palvelussa. Palvelun kautta on helppoa ostaa ylijääviä annoksia ravintoloistamme.

Kuvaoikeudet: ResQ Club & Scandic Hotels

Torjumme ruokahävikkiä ensisijaisesti ammattimaisella suunnitellulla ja esimerkiksi tarjoiluastioiden kokoa optimoimalla. Jos ruokaa kuitenkin jää yli, kumppanuus ResQ Clubin kanssa varmistaa että hyvä ruoka ei mene hukkaan. Jos jokaisessa hotellissa myydään päivittäin yksi noin 400 grammainen ResQ-aamiaislaatikko, niin biojätteen määrää saadaan vähennettyä jopa 150 kiloa vuodessa.

Nauti herkullisia annoksia hyvällä omallatunnolla

Vuonna 2021 hotelleissamme Suomessa on pelastettu lähes 30 000 hävikkiannosta ResQ Clubin kautta, joka vastaa Luonnonvarakeskuksen arvion mukaan yli 70 tuhatta kiloa pelastettuja hiilidioksidipäästöjä. Suosituimpia annoksia ovat aamiais- ja lounasannokset, joita lähialueen asukkaat osaavat jo innolla odottaa.

Hotelleissamme Ruotsissa on myös käytössä Karma-sovellus vähentämään ruokahävikkiä.

Lataa ResQ Club -sovellus

Liity mukaan! ResQ Club -sovelluksen voi ladata App Storesta sekä Google Playstä. Palvelua voi käyttää myös selaimessa.