Beyond Burger

Haluamme tarjota vieraillemme mahdollisuuden syödä kestävämmin ja ympäristöä huomioiden. Siksi laajennamme menuamme vegaanisella hampurilaisella, Beyond Burgerilla.100 % kasviperäinen

Hampurilainen, joka tekee hyvää sinulle ja ympäristölle

Beyond Burger on täysin kasviperäinen, ja se valmistetaan yksinkertaisista ja tuoreista raaka-aineista. Hampurilaispihvin proteiini tulee herneistä, punainen väri punajuuresta ja mehevyys kookosöljystä sekä perunatärkkelyksestä. Pihvi sisältää runsaasti proteiinia (20 g), vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja omega-rasvahappoja, eikä siinä ole lainkaan soijaa, gluteenia tai kolesterolia.

Beyond Burger – vuosien kehitystyön tulos

Tuotteen takana on amerikkalainen Beyond Meat -elintarvikevalmistaja, joka on kehittänyt maailman ensimmäisen kasviperäisen hampurilaispihvin. Yrityksen on perustanut Ethan Brown, joka halusi saavuttaa positiivisia ympäristövaikutuksia syömämme ruoan avulla.

#beyondburgeratscandic

Tarjoilemme Beyond Burgerin täysin vegaanisena annoksena vegaanisen sämpylän, vegaanisen juuston, vegaanisen Chimichurri-majoneesidipin, rapean salaatin, tomaatin ja marinoidun punasipulin kera. Beyond Burger on saatavilla hotelleissamme Suomessa ja Ruotsissa.

Maista ja ylläty Scandic-hotelleissa kautta maan!