Illallisravintolat

Illallisellamme nautit intohimolla tehtyä ruokaa ja huolella valittuja juomia!Ravintoloissamme on tarjolla valikoima suosituimpia annoksiamme. Ravintolan ollessa suljettu voit ostaa yksittäispakattuja ruoka- ja juomatuotteita shopistamme vuorokauden ympäri. Täältä voit lukea lisää miten varmistamme turvallisen vierailun hotelleissamme sekä vieraillemme että tiimiläisillemme.

Osassa hotellejamme Suomessa ravintolatilat ovat edelleen suljettuja ja tänä aikana voit noutaa illallisannoksia take away -periaattella ravintolastamme. Ateriat voit nauttia hotellihuoneessasi tai ottaa mukaan. Ravintolan tiloissa tai hotellin aulassa ei ole mahdollisuutta ruokailla. Voit myös tilata tarjoilut tuotavaksi huoneeseesi, jolloin tilauksen hintaan lisätään huonepalvelumaksu. Katso tarkemmat tiedot hotellin nettisivuilta.

Katso menut ja aukioloajat kunkin hotellin ravintolasivuilta. Joissakin ravintoloissa pöytä on hyvä varata etukäteen. Perheen pienimmille on tietysti tarjolla oma lasten menu.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!