Voittajien ajatuksia

Dennis ja Maria voittivat upean hotelliviikonlopun Tukholmassa. Tutustu heidän tarinaansa!Mitä ajattelitte, kun kuulitte, että pääkonttorilla oli tapahtunut "väärinkäsitys"?

Ensiksi emme ottaneet päivämäärien sekaannusta turhan vakavasti, koska saimme niin ystävällisen vastaanoton. Limusiinikyyti lentokentältä hotelliin oli mahtava, ja oli mukavaa, että meitä selvästi odotettiin hotellissa.

...ja kun teidät yllätettiin?

Ensimmäinen iso yllätys oli kun saavuimme hotellihuoneeseen. Kun vastaanottovirkailija vei meidät huoneeseen, joka oli remontissa, aloimme vain nauraa.

Seuraava ISO yllätys oli viereiseen huoneeseen pääsy. Kun musiikki alkoi soida ja kaikki meitä varten tehdyt järjestelyt paljastuivat.

Mitä teitte viikonlopun aikana?

Monien yllätysten jälkeen lähdimme kävelylle Tukholman keskustaan. Päädyimme drinkeille ja illalliselle Downtown Camper by Scandic -hotelliin ja vietimmekin siellä koko loppuillan.

Mikä oli parasta viikonlopussa?

Parasta oli kaikki Scandicin järjestämät yllätykset ja se, että tunsimme itsemme erittäin tervetulleiksi. Pääsimme tutustumaan Tukholmaan ensimmäistä kertaa ja saimme viettää yhteistä aikaa. Tämä oli ainutkertainen kokemus!