Reception
Reception Camper Co-living Suite Double room Camp fire Gameroom Downtown_Camper_cocoon.jpg

Downtown Camper by Scandic

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Tukholmaan sydämeen avattu signature-hotelli on täydellinen majapaikka urbaaneille matkailijoille. Downtown Camper sijaitsee kävelymatkan päässä keskusasemalta. Läheltä löydät parhaat ostospaikat, ravintolat, puistot, konserttisalit, teatterit ja museot.

Read more about Downtown Camper by Scandic

Tervetuloa Downtown Camper -hotelliin, inspiroivaan lifestyle-hotelliin, jonka tunnelmassa keskeistä ovat yhteenkuuluvuus, luovuus, uteliaisuus ja halu tutkia.

Hotellissa on 494 huonetta fiksuista cabin-huoneista tilaviin sviitteihin, joista avautuvat upeat näköalat Tukholman ylle. Matkustatko ystävien tai perheen kanssa? Kokeile huoneita väliovella: näissä vierekkäisissä huoneissa on yhteinen oleskelu- ja ruokailualue, ja huoneisiin mahtuu jopa 12 hengen seurue. Aivan kuin kotona, mutta kaikkien hotellin mukavuuksien kera.

Downtown Camper -hotellissa ylellisyys ei tule ulkomuodosta, vaan lämminhenkisyydestä ja halusta viettää aikaa yhdessä inspiraation ja uusien kokemusten äärellä. Tiedämme kaiken Tukholman kätketyistä helmistä, kaupunkiseikkailuista, kaupungin parhaista luontoelämyksistä ja rentouttavista kokemuksista kattojen päällä. Täällä paikalliset ja maailmanmatkaajat kohtaavat toisensa.

Hotelli avataan 1. syyskuuta. Varaa majoitus jo nyt ja yövy uudessa hotellissa ensimmäisten joukossa!

Sijainti ja yhteystiedot

Downtown Camper by Scandic Puhelin

+46 8 517 263 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Downtown Camper by Scandic Osoite

Brunkebergstorg 9
Stockholm