Reception
Reception Camper Co-living Suite Double room Camp fire Gameroom Downtown_Camper_cocoon.jpg

Downtown Camper by Scandic

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Scandic avaa Tukholman keskustaan signature-hotellin urbaanille matkailijalle. Downtown Camper sijaitsee kävelyetäisyydellä päärautatieasemasta, ostoskaduista, ravintoloista, puistoista, konserttipaikoista, teattereista sekä museoista. Tämä on loistava tukikohta, kun vierailet Tukholmassa.

Read more about Downtown Camper by Scandic

Tervetuloa inspiroivaan lifestyle-hotelliin, jonka luovassa tunnelmassa on helppo viihtyä. Tässä urbaanissa hotellissa kohtaavat sekä paikalliset että matkailijat.

Hotellin 494 huoneen joukossa on käteviä cabin-huoneita ja suurempia sviittejä, joiden ikkunasyvennyksessä sijaitsevasta vuoteesta voit ihailla maisemia. Matkustatko ystävien tai perheen kanssa? Kokeile huoneita väliovella: näissä vierekkäisissä huoneissa on yhteinen oleskelu- ja ruokailualue, ja huoneisiin mahtuu jopa 12 hengen seurue. Kuin kotona, mutta huonepalvelulla. Perinteisten kokoustilojen sijaan hotellissa on viisi ainutlaatuisesti suunniteltua avointa ja inspiroivaa tilaa.

Downtown Camper -hotellin lämminhenkinen tunnelma kutsuu jakamaan yhteisiä kokemuksia ja viettämään  aikaa yhdessä. Opastamme sinut mielellämme urbaaneihin suosikkikohteisiimme, kaupunkiseikkailuihin sekä rentoutumaan kattoterassille.

Hotelli avataan 1. syyskuuta. Varaa majoitus jo nyt ja yövy uudessa hotellissa ensimmäisten joukossa!

Sijainti ja yhteystiedot

Downtown Camper by Scandic Puhelin

+46 8 517 263 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Downtown Camper by Scandic Osoite

Brunkebergstorg 9
Stockholm