KARTUTA PISTESALDOASI

Scandic Friends -jäsenyytesi on meille tärkeää. Haluammekin osoittaa kiitollisuutemme ja annamme sinulle seuraavasta yöpymisestäsi 5000 ylimääräistä bonuspistettä. Aktivoi ja hyödynnä upea etu!

5000 bonuspistettä odottaa

Varaa vain seuraava hotelliyösi 30 päivän kuluessa, niin saat tilillesi 5000 bonuspistettä. Jos olet jo varannut tulevan (pisteisiin oikeuttavan) yöpymisen, sinun tulee vain aktivoida etu tällä sivulla, niin pisteet lisätään profiiliisi yöpymisen jälkeen.

Aktivoi etu:

  1. Klikkaa alla "Olen jo jäsen"
  2. Kirjaudu sisään jäsentilillesi
  3. Klikkaa ”Aktivoi”
  4. Seuraavan yöpymisesi yhteydessä saat 5 000 ylimääräistä bonuspistettä.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden täällä. Kun olet saanut uuden salasanan ja kirjautunut tilillesi, palaa tälle sivulle aktivoimaan kampanja.

Säännöt ja ehdot
Etu koskee vain Scandic Friends -jäseniä. Hyödynnä etu varaamalla pisteisiin oikeuttava yöpyminen 30 päivän kuluessa, ja saat yöpymisen jälkeen 5 000 ylimääräistä bonuspistettä tavallisten pisteidesi lisäksi. Aktivoi etu ennen majoitustasi. Huomioithan, että lisäpisteitä ei lisätä takautuvasti, ellet ole aktivoinut etua tällä sivulla ennen majoitustasi. Suurin osa Scandicin nettisivulla tai mobiilisovelluksessa, hotellissa, varaus- ja asiakaspalvelussa tai yritysten itsevaraustyökaluilla tehdyistä varauksista ovat pisteisiin oikeuttavia. Lisätietoja saat täältä.