Kysymyksiä ja vastauksia Scandic Friends -jäsenille

Pikalinkit

Pisteet

Mikä on pisteisiin oikeuttava yö?

Pisteisiin oikeuttava yö tarkoittaa, että ansaitset varauksesta pisteitä ja että kyseinen yö lasketaan jäsenyystasosi hyväksi. Suurin osa Scandicin nettisivulla ja hotellissa suoraan tehdyistä varauksista sekä varaus- ja asiakaspalvelumme tai yritysten itsevaraustyökaluilla tehdyistä varauksista ovat pisteisiin oikeuttavia. Majoituslahjakortilla maksettu varaus ei ole pisteisiin oikeuttava. Lisäksi on olemassa muutamia poikkeuksia koskien veloituksettomia yöpymisiä, palkintoöitä tai muita sopimushintoja. Kolmannen osapuolen nettisivujen (esim. Booking.com, Hotels.com, Expedia, jne) kautta tehdyt varaukset, ryhmävaraukset tai matkanjärjestäjien varaamat yöt eivät kuulu pisteisiin oikeuttaviin öihin.

Mikä ero on pisteillä ja bonuspisteillä?

Pisteet vievät sinut seuraavalle tasolle, ja voit myös käyttää niitä. Bonuspisteitä voit vain käyttää, mutta ne eivät vaikuta jäsentasoosi.

Minulta puuttuu pisteitä. Mitä minun tulisi tehdä?

Jos sinulta puuttuu pisteitä, otathan yhteyttä jäsenpalveluumme. Huomaa kuitenkin, että pisteiden näkymiseen tililläsi voi mennä jopa 10 päivää.

Miten ansaitsen pisteitä?

On olemassa kahdenlaisia pisteitä: pisteitä ja bonuspisteitä. Voit ansaita pisteitä monella eri tavalla, kuten varaamalla pisteisiin oikeuttavan yön, tekemällä huonevarauksen nettisivuillamme tai syömällä ravintolassamme yöpymisen aikana (muista siirtää ravintolalasku huonelaskullesi).

Mistä näen pistesaldoni?

Omilta sivuiltasi näet, kuinka paljon pisteitä olet ansainnut. Omilta sivuiltasi näet myös jäsentasosi, kuinka monta pistettä/yötä tarvitset seuraavalle tasolle siirtymiseen sekä tulevat hotelliyöpymiset.

Miten pitkään pisteeni ovat voimassa ennen kuin ne vanhenevat?

Seuraavalle jäsentasolle siirtymiseen tarvittavat pisteet ovat voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen ne lisätään jäsenen käytettävien pisteiden tilille. Nämä käytettävät pisteet ovat voimassa vielä 24 kuukautta. Pisteet ja bonuspisteet ovat voimassa 36 kuukautta niiden ansaitsemiskuukaudesta alkaen. Pisteitä voi käyttää 36 kuukautta ennen niiden vanhenemista. Ennen 23.1.2018 ansaitut pisteet ovat voimassa 36 kuukautta, 31.12. lähtien siitä vuodesta jolloin olet ne ansainnut. Näet Omilta sivuiltasi, milloin pisteesi vanhenevat.

Olen yöpynyt hotellissanne, mutta en näe ansaitsemiani pisteitä. Mistä tämä johtuu?

Voi kestää 10 päivää ennen kuin pisteet näkyvät Omilla sivuillasi. Jos et näe pisteitäsi vielä 10 päivän kuluttua, voit itse rekisteröidä puuttuvat pisteesi.

Jäsenedut

Miten palkintoyöt toimivat?

Palkintoyö on hotelliyöpyminen, jonka voit varata jäsenenä ansaitsemillasi pisteillä. Voit varata palkintoyön yhden vuoden etukäteen. Uusi etu on se, että hyödyt laajemmasta varausmahdollisuudesta korkeammalle jäsentasolle siirtyessäsi ja että voit varata palkintoyön osamaksulla käyttäen sekä pisteitä että rahaa. Palkintoyö ei oikeuta pisteisiin, ja voit varata sen vain standard-huoneeseen.

Anna palkintoyö lahjaksi
Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi. Varaa palkintoyö jäsenpalvelustamme, toiselle annettavaa palkintoyötä ei voi varata netissä tai sovelluksellamme.

Jäsenpalvelu 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

Miten tilaan palkintoyölahjakortin?

Valitettavasti et voi enää tilata palkintoyölahjakortteja. Muistathan, että voit kuitenkin varata palkintoyön yhden vuoden etukäteen.

Miten ravintolakuponki toimii?

Level 2-, Level 3-, Top Level- ja Red Level -tason jäsenenä saat ravintolakupongin jokaista pisteisiin oikeuttavaa yöpymistäsi kohden. Voit käyttää kupongin ruokailuun ravintolassamme tai ostaa sillä ruokaa Shopista yöpymisesi aikana. Ravintolakupongilla voi ostaa ruokaa ja juomia ravintolasta, baarista, Shopista ja minibaarista (ei vahvaa alkoholia, makeisia, pähkinöitä tai sipsejä) yöpymisen aikana. Huomioithan, että ravintolakuponki ei sisälly palkintoyöhön tai osittain pisteillä maksettuun palkintoyöhön.

Miten ansaitsen pisteitä Scandic Friends -yhteistyökumppaneiden parissa?

Oma jäsenyys

Millä jäsentasolla olen?

Näet jäsentasosi kirjautumalla sisään Omille sivuillesi.

Miten pitkään pysyn nykyisellä tasollani?

Pysyt jäsentasollasi 1 vuoden siitä päivästä alkaen, jolloin olet tasolle siirtynyt. Digitaalisesta jäsenkortistasi näet vanhenemispäivän. Löydät kortin Omilta sivuiltasi tai Scandic Friends -sähköpostiviestistä linkkinä.

Milloin saavutan seuraavan tason?

Näet, kuinka monta pistettä tai yötä sinulta puuttuu seuraavasta tasosta kirjautumalla sisään Omille sivuillesi.

Onko mahdollista siirtyä tasolla alaspäin?

Kyllä. Jos et ole yöpynyt tasosi säilyttämiseksi tarvittavaa määrää öitä/pisteitä, siirryt yhden tason alaspäin. Tämä ei koske Level 1 -tasoa. Muistathan, että voit siirtyä kerrallaan vain yhden tason alaspäin 12 kuukauden aikana.

Olen hukannut jäsenkorttini. Miten saan uuden?

Kortti on digitaalinen, ja voit ladata sen helposti puhelimeesi. Löydät sen Omilta sivuiltasi tai voit ladata sen älypuhelimeesi Scandic Friends -sähköpostiviestin sisältämästä linkistä. Voit myös halutessasi tilata perinteisen kortin.

Olen unohtanut salasanani. Miten kirjaudun?

En saa sähköpostiviestejä Scandic Friendsiltä. Mistä tämä johtuu?

Ota yhteyttä jäsenpalveluumme sähköpostitse [email protected] tai puh. 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm), niin autamme sinua.

En halua saada sähköpostiviestejä Scandic Friendsiltä. Mitä minun tulisi tehdä?

Voit aina perua markkinointiviestinnän tilauksesi. Klikkaa vain ”Peruuta uutiskirje ja tarjoukset” saamastasi sähköpostiviestistämme. Voit myös ottaa yhteyttä jäsenpalveluumme. Huomaathan, että jos perut markkinointiviestinnän, et saa tietoa jäsenyydestäsi, pistesaldostasi, kampanjoistamme tai tarjouksistamme. Saat kuitenkin edelleen tietoa varaukseesi liittyen.

Miten voin ottaa yhteyttä Scandic Friendsiin?

Saat eniten tietoa Scandic Friends -ohjelmasta nettisivultamme. Esimerkiksi kuinka tilata uusi kortti, asettaa uusi salasana, rekisteröidä puuttuvia pisteitä, varata palkintoöitä ja paljon muuta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puh. 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm).

En muista jäsennumeroani.

Löydät jäsennumerosi digitaalisesta jäsenkortistasi sekä saamastasi Scandic Friends -sähköpostiviestistä. Voit myös ottaa yhteyttä jäsenpalveluumme.