PowerPark-majoituspaketti

Vauhdikas koko perheen majoituspaketti sisältää majoituksen, runsaan aamiaisen, sekä kaksi koko päivän huvipuistoranneketta PowerParkkiin.Vietä vauhdikas perheloma

PowerPark on koko perheen unelmakohde! 160 hehtaarin alueella Kauhavalla toimiva PowerPark sisältää 40 laitteisen huvipuiston, kauppakeskuksen, kauppakadun, lukuisia ravintoloita, sekä Satumaa Röllikylän perheen pienimmille. Vauhdikkaan päivän päätteeksi voit valita mieluisan Scandic-hotellin Seinäjoelta tai Vaasasta. Seinäjoelle ajat PowerParkista 45 min ja Vaasaan 1 h.

Hintaan sisältyy

*Saat liput kätevästi hotellista sisäänkirjautumisen yhteydessä, voit samalla ostaa lisälippuja.

Voimassa

Joka päivä 4.6.–7.8.2022 PowerParkin aukioloaikojen mukaan. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla POWERP

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm).

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, PowerParkin huvipuistoliput kuuluvat vain yhdelle päivälle. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa Scandic Seinäjoki, Scandic Vaasa ja Scandic Waskia -hotelleissa 4.6.–7.8.2022. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.