Vapun hotellitarjous

Juhlista vappua ja majoitu lähimmässä Scandic-hotellissa parhaaseen hintaan. Pehmeä peti ja valmis aamiainen odottavat. Useassa kohteessamme on myös vappupäivän lounas tai brunssi tarjolla!juhlahumusta suoraan pehmeään petiin

Missä ikinä juhlitkin, juhlahumun jälkeen pehmeä peti ja runsas valmis aamiainen odottavat parhaaseen hintaan hotelli- ja kylpyläkohteissamme ympäri Suomen. Scandic Friends -jäsenenä varaat vielä edullisemmin. Jos et ole vielä jäsen, liity tästä!

Esimerkkikohteet ja hinnat 2hh/vrk:

Helsinki
alk. 99 €

Tampere
alk. 101 €

Turku
alk. 106 €

Ruka
alk. 104 €

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Runsas aamiainen
  • Hotellin uima-altaan, kylpyläosaston, saunan ja kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Majoitusaika

Jäsenenä saat alennusta kaikista julkisista hinnoistamme ja tarjouksistamme kaikkina viikonpäivinä.

Varaa

Näet ja varaat jäsenhinnan ilman varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiiliisi tai ilmoita jäsennumero varauksen yhteydessä. Jos et ole vielä jäsen, liity maksutta jäseneksi tästä tai kätevästi varauksen lopussa.

Hintaselitys
Jäsenhinnat ovat voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikkina viikonpäivinä ja saat alennusta kaikista Scandicin julkisista hinnoista (Best Price, Change ja Full Flex -hinnoista). Alennus ei koske yrityssopimushintoja, pakettihintoja tai varauskoodilla varattavia hintoja. Jäsenyys tulee esittää hotelliin saapuessa.

Jäsenhinta on voimassa ja ansaitset majoituksestasi pisteitä kun Scandic Friends -jäsennumerosi on liitetty varaukseen koko vierailun ajan.

Katso jäsenhinnan tarkemmat säännöt ja ehdot