Oikotien Työelämän Vastuullisuusteko 2023

Scandicin eri hotelleihin perustamat energiatiimit on valittu vuoden 2023 vastuullisimmaksi työelämän teoksi.Scandicin energiateot palkittiin

Scandicin energiatiimit osuivat äänestäjien sydämeen

Oikotie keräsi työelämän vastuullisuustekoja maaliskuun 2023 ajan. Tekoja pääsivät ilmoittamaan sekä työntekijät että työnantajat kampanjasivun kautta. Oikotien järjestämän Työelämän Vastuullisuusteko 2023 -kilpailun voittaja valittiin yleisöäänien perusteella. Scandicin energiateot keräsivät 20 prosenttia annetusta äänimäärästä!

Tiimiläiset suunnittelevat ja toteuttavat työyhteisöä ja yhteiskunnallista vastuuta kehittäviä tekoja

Scandic panostaa merkittävästi terveyden ja hyvinvoinnin teemaan osana vastuullisen liiketoiminnan strategiaa ja yhteisöllisyyttä. Hotelleissamme Suomessa on viime vuoden aikana perustettu kaikkiin hotelleihin energiatiimejä, jotka koostuvat vapaaehtoisista tiimiläisistä kaikista hotellin eri toiminnoista. Tiimiläiset saavat oman työnsä ohella suunnitella ja toteuttaa työyhteisöä ja yhteiskunnallista vastuuta kehittäviä tekoja. Nämä ovat aktiviteetteja, joissa on esillä asiakkaisiin, työyhteisöön ja yhteiskuntavastuuseen liittyviä teemoja, kuten hävikin hallinta tai henkilöstön hyvinvointi. Energiatiimien tekojen tavoitteena on muun muassa vahvistaa yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä erilaisilla virkistystoiminnalla koko henkilökunnalle.