Kulttuuri ja arvot

Scandicilla haluamme ihmisten tuntevan olonsa kotoisaksi heti heidän saapuessaan hotellin aulaan. Se on oikeastaan aika yksinkertaista – haluamme hotelleja, joissa itse haluaisimme viettää aikaa. Haluamme toimia vähemmän perinteisen hotelliketjun tavoin ja sen sijaan luoda asiakkaisiin enemmänkin ystävyyden kaltaisen suhteen.

Arvomme ovat:

Be caring

Olemme ystävällisiä ja toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Be you

Meillä arvostetaan jokaisen ainutlaatuista potentiaalia ja erojemme tuomia etuja – ja siksi otamme myös jokaisen vieraamme vastaan ainutlaatuisena yksilönä.

Be a pro

Palveluidemme korkeaan ja yhtenäiseen laatuun voi aina luottaa. Emme kuitenkaan pitäydy siinä, mitä meiltä odotetaan, vaan nousemme sen yläpuolelle. Tiedämme, että avain menestykseen on pienissä yksityiskohdissa ja tahdossamme tehdä hyvän sijaan parasta

Be bold

Uskallamme tehdä asioita eri tavalla, astua mukavuusalueidemme ulkopuolelle ja keskittyä enemmän tulevaan kuin menneeseen. Haluamme inspiroida vieraitamme, toisiamme, omistajiamme sekä ympäröivää yhteiskuntaamme