Kulttuuri ja arvot

Scandicilla toivotamme vieraamme aina lämpimästi tervetulleeksi ja pyrimme luomaan heille ylivertaisia hotellikokemuksia. Haluamme toimia vähemmän perinteisen hotelliketjun tavoin ja luoda asiakkaisiin enemmänkin ystävyyden kaltaisen suhteen.Arvomme ovat:

Be caring

Olemme ystävällisiä ja toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi. Välitämme tiimiläisistämme, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Järjestämme vuosittain tiimiläisillemme vuosijuhlat, jossa haluamme aidosti kiittää heitä menestyksekkäästä vuodesta. Vuoden 2019 vuosijuhlat palkittiin vuoden henkilöstötapahtumana Evento Awardseissa 2020.

Be you

Meillä arvostetaan jokaisen ainutlaatuisuutta ja monimuotoisuutta – ja siksi otamme myös jokaisen vieraamme vastaan henkilökohtaisesti.

Be a pro

Palveluidemme korkeaan ja yhtenäiseen laatuun voi aina luottaa. Emme kuitenkaan pitäydy siinä, vaan ylitämme odotukset. Tiedämme, että avain menestykseen on pienissä yksityiskohdissa ja tahdossamme tehdä hyvän sijaan parasta.

Be bold

Uskallamme tehdä asioita eri tavalla, astua mukavuusalueidemme ulkopuolelle ja keskittyä enemmän tulevaan kuin menneeseen. Haluamme inspiroida vieraitamme, toisiamme, omistajiamme sekä ympäröivää yhteiskuntaamme.