Työharjoittelu Scandicilla

Opettavaiset asiakaskohtaamiset, hauskat työtehtävät ja mielettömät työkaverit tekevät  työharjoittelusta hotellissa ainutlaatuisen kokemuksen.Hae työharjoitteluun Scandiciin

Tarjoamme alan opiskelijoille työharjoittelupaikkoija valituissa hotelleissa. Näet avoinna olevat työharjoittelupaikat avoimet työpaikat -sivultamme. 

Hae TET-harjoittelijaksi

Useat hotellimme ottavat TET-harjoittelijoita töihin. Haluamme tarjota harjoittelijoille monipuolisia työtehtäviä, jotta he pääsevät aidosti tutustumaan työelämään. TET-harjoittelijaksi voit hakea lähestymällä suoraan haluamaasi hotellia.

Työharjoittelu hotellin vastaanotossa

Työharjoittelijamme Nicole kertoo tässä omasta kokemuksestaan hotellin vastaanotossa.

Aloitetaan siitä mitä työpäiväni suurimmaksi osaksi sisältää: vastaanotossa työskentelyä, asiakkaiden palvelua ja auttamista kaikin mahdollisin keinoin, sekä tietenkin asiakkaiden sisään- ja uloskirjaamista.

Parhainta mitä tässä työssä voi tehdä on onnistuneesti palvella asiakasta, saada asiakas oikeasti iloiseksi ja saada hänet tuntemaan, että häntä on autettu. Omalla kohdallani tämä ei ainoastaan paranna asiakkaan päivää, vaan myös oma päiväni paranee huomattavasti. Kun huomaan että asiakas lähtee hymyillen tilanteesta, itselläni nousee myös hymy ja tulee parempi fiilis palvella seuraavaa asiakasta.

Työharjoittelun suorittaminen hotellissa tuo mukanaan monia hyviä kokemuksia. Parasta tässä on työn vaihtelevuus, olen päässyt kokeilemaan eri tehtäviä kuten kokoustilojen valmistelua kokousemännän kanssa. Myös vastaanotossa tulee tietää kokouksista yllättävän paljon. Jokainen päivä on erilainen eikä koskaan tiedä mitä pääsee tekemään ja se tekee tästä mielenkiintoista.

Kun on rauhallista ja ei ole mitään kiireellisempää työtä, käyn täyttämässä hyllyjä ja mietin päivän tapahtumia, jos oli jokin tilanne minkä olisi voinut hoitaa eri tavalla tai miettiä niitä hyviä tilanteita joissa asiakas lähti iloisena.

Mikä tekee Scandicista Suomen parhaan paikan olla töissä? Minulle ainakin yksi tärkeimmistä tekijöistä, ellei jopa tärkein on työkaverit. Työkaverit ovat niitä ketkä luovat ilmapiirin ja vaikuttavat siihen millaisella fiiliksellä lähden aamulla töihin.

Pakko sanoa, että täällä on melko loistavia työkavereita! On ollut muita harjoittelijoita joiden kanssa olen voinut jutella työharjoittelun vaatimuksista sekä fiiliksiä olla juuri Scandicilla työharjoittelussa. Muistan, kun minulta on kysytty "Missä olet työharjoittelussa?" ja olen ylpeänä sanonut että Scandicissa. Täällä ei ole liian vakavaa, vaan pääsee osallistumaan myös kaikkeen ylimääräiseen ”hullutteluun” kuten Lucia-kulkueeseen aamiassalissa Lucian päivänä.

Vaikka kuinka hauskaa meillä on, pitää silti tehdä myös töitä. Meille on asetettu rima korkealle ja työntekijöiden tasostakin sen huomaa, että ei voi vain istua ja olla tekemättä mitään. Kuitenkaan itse en koe, että rima olisi liian korkealla. Aina jos tulee vähänkään ongelmallisempi tilanne niin on aina joku joka auttaa!

Työkaverit sekä koko organisaatio ovat se, mikä tekee Scandicista Suomen parhaan työpaikan.

Aurinkoisin terveisin,
Nicole