Coworking Scandicissa

Scandic coworking tekee työpäivistäsi parempia, etujen kera! Coworking-työtiloissamme on käytettävissä kaikki tarvitsemasi. Lisäksi saatavilla ovat Scandic-hotelliemme muut palvelut kuten runsas hotelliaamiainen, ystävällinen henkilökunta ja jos työpäiväsi venyy, myös pehmeä peti odottaa saman katon alla.​Parempi työpäivä — Kokeile 9 EUR/päivä 

Tarjolla on laaja valikoima monipuolisia työtiloja hotelliemme aulojen rennoista loungeista rauhallisiin tiloihin työtapasi ja tarpeesi mukaan. Valittavanasi on päivä-, viikko- tai kuukausihinta — ilman sitoutumista tai irtisanomisaikaa. TutustumistarjousSyys-lokakuussa saat 50 % alennusta jo edullisista hinnoista.  

PÄIVÄ VIIKKO KUUKAUSI
EUR 19  EUR 9  EUR 79 EUR 39 EUR 199 EUR 99

Lisäetu, ostaessasi päivä/viikko/kuukausihinnan voit varata kokoustilan 15 €/tunti*.

*Saatavuuden mukaan.

  Miten varaan?

  Kun sinulla on tarve tehdä töitä suuntaa valitsemaasi hotelliin ja vastaanottomme auttaa sinut alkuun! 

  Kaikki tarvitsemasi parempaan työpäivään 

  Hotellimme tarjoavat paitsi maiseman vaihtelua myös luovan ja inspiroivan ympäristön, jossa on hyvät mahdollisuudet verkostoitua. Ja muistimmehan mainita, että työskentelemme silloin kuin sinäkin, sillä hotellimme ovat avoinna 24/7. 

  • Käytössäsi on 270 hotellia kuudessa maassa
   Keskeinen sijainti, lähellä kaikkea.
  • Valittavanasi on monipuolinen valikoima coworking-työtiloja
   Rentoja loungeja, vilkkaita hotelliauloja sekä rauhallisempia alueita.
  • Wi-Fi
   Nopea ja luotettava internetyhteys.
  • Kahvia ja teetä
   Vapaasti kahvia ja teetä pitkin päivää.
  • Vettä kuplilla ja ilman
   Muista juoda.
  • Tulostus ja kopiointipalvelut
   Kätevästi suoraan hotellissa.
  • Vastaanoton palvelut
   Olemme palveluksessasi 24/7
  • 10% alennusta ruoasta shopissa, ravintolassa ja baarissa
   Älä tee tärkeitä päätöksiä nälkäisenä.
  • Mahdollisuus kokoustilan käyttöön 15 €/tunti
   Saatavuuden mukaan.
  • #StaySafe at Scandic
   Tärkein tehtävämme on asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi. 

  Säännöt ja ehdot
  Tutustumistarjous 50 % alennuksella on voimassa syys-lokakuun ajan, jonka jälkeen normaalit hinnat ovat voimassa. Coworking-palevlu on ostettavissa vain hotelleissamme. Voit ostaa vain yhden (1 kpl) päivä-, viikko- tai kuukausipassin kerralla. Palvelu on voimassa heti ostopäivästä alkaen peräkkäisinä päivinä. Voit ostaa kerrallaan enintään kuukauden passin kerrallaan. Coworking-paikkoja ei voi varata ennakkoon, mutta työtila on aina taattu. Jos toivomasi työpaikka on varattu, auttaa henkilökuntamme löytämään toisen tilan. Kuittisi toimii tositteena ja se tulee esittää coworking-tilaa tai -etuja käytettäessä. 10 % alennus ruoasta on voimassa shopissa, ravintolassa ja baarissa joka päivä 5 henkilölle. Hintaan sisältyy maksutta vesi kuplilla ja ilman, mutta eivät shopin juomat. Kokoustiloja on käytettävissä saatavuuden mukaan coworking-palvelun yhteydessä ja varattavissa enintään kolmeksi (3) tunniksi.