Hintatyypit

Täältä löydät tietoa erilaisista hinnoista, joilla voit tehdä varauksen Scandic-hotelliin.Best Price – sis. aamiainen

Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa vain Scandicin nettisivuilla ja mobiilisovelluksessa.

Best Price – Ilman aamiaista

Tämä hinta on saatavilla valituissa hotelleissa. Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Aamiainen ei sisälly hintaan, mutta on ostettavissa lisähintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa vain Scandicin nettisivuilla ja mobiilisovelluksessa.

Change – sis. aamiainen

Varausta voi muuttaa, mutta sitä ei voi perua eikä maksua palauteta. Varauksen saapumispäivä, öiden määrä, huonetyyppi ja yöpyjien määrä on muutettavissa. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi eikä hotellia voi vaihtaa. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Varausta voi muuttaa klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa vain Scandicin nettisivuilla ja mobiilisovelluksessa.

Change – Ilman aamiaista

Tämä hinta on saatavilla valituissa hotelleissa. Varausta voi muuttaa, mutta sitä ei voi perua eikä maksua palauteta. Varauksen saapumispäivä, öiden määrä, huonetyyppi ja yöpyjien määrä on muutettavissa. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi eikä hotellia voi vaihtaa. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Varausta voi muuttaa klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Aamiainen ei sisälly hintaan, mutta on ostettavissa lisähintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa vain Scandicin nettisivuilla ja mobiilisovelluksessa.

Full Flex – sis. aamiainen

Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Maksu yöpymisen yhteydessä. Aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan.

Full Flex – Ilman aamiaista

Tämä hinta on saatavilla valituissa hotelleissa. Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Maksu yöpymisen yhteydessä. Aamiainen ei sisälly hintaan, mutta on ostettavissa lisähintaan. ALV sisältyy hintaan.

corporate Cheque

Koskee vain asiakkaita, joilla on ennalta maksettu Corporate Cheque. Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Yksi Corporate Cheque huonetta kohti. Joissain hotelleissa peritään lisämaksu. Sekit luovutetaan ja lisämaksut maksetaan yöpymisen yhteydessä. Aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan.

Palkintoyö

Scandicin kanta-asiakasohjelman jäsenille. Lunasta maksuttomia yöpymisiä Scandicin pisteillä. Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Pisteet vähennetään jäsentililtä varauksen yhteydessä. Aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan.

Early – sis. aamiainen

Early-hinta varattavissa Scandicin varaus- ja asiakaspalvelun kautta, suoraan hotellista tai kolmansien osapuolten kanavista. Alennettu hinta (saatavuuden mukaan). Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan.

Early – ilman aamiaista

Early-hinta varattavissa Scandicin varaus- ja asiakaspalvelun kautta, suoraan hotellista tai kolmansien osapuolten kanavista. Tämä hinta on saatavilla ainoastaan valituissa hotelleissa. Alennettu hinta (saatavuuden mukaan). Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Aamiainen ei sisälly hintaan, mutta on ostettavissa lisähintaan. ALV sisältyy hintaan.