Hintatyypit

Täältä löydät tietoa Scandiceissa varattavissa olevista erilaisista hinnoista.Paras hinta

(Entinen SAVE)

Alennus jopa 25 %. Varattavissa viimeistään kaksi viikkoa ennen saapumista (hotelleissamme Norjassa viimeistään viikkoa ennen). Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa ainoastaan Scandicin nettisivuilla ja mobiilisovelluksella.

Paras hinta - Ilman aamiaista

(Entinen SAVE - ilman aamiaista)

Tämä hinta on saatavilla ainoastaan valituissa hotelleissa. Alennus jopa 25 %. Varattavissa viimeistään kaksi viikkoa ennen saapumista (hotelleissamme Norjassa viimeistään viikkoa ennen). Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen ei sisälly hintaan, mutta on ostettavissa lisähintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa ainoastaan Scandicin nettisivuilla ja mobiilisovelluksella.

Joustava muutos

Alennettu hinta. Varausta voi muuttaa ilman lisämaksua, mutta sitä ei voi perua eikä maksua palauteta. Varauksen saapumispäivä, öiden määrä, huonetyyppi ja yöpyjien määrä on muutettavissa. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi. Hotelli ei ole muutettavissa. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Varausta voi muuttaa klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa vain Scandicin nettisivuilla ja mobiilisovelluksella.

Joustava muutos - Ilman aamiaista

Tämä hinta on saatavilla ainoastaan valituissa hotelleissa. Alennettu hinta. Varausta voi muuttaa ilman lisämaksua, mutta sitä ei voi perua eikä maksua palauteta. Varauksen saapumispäivä, öiden määrä, huonetyyppi ja yöpyjien määrä on muutettavissa. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi. Hotelli ei ole muutettavissa. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Varausta voi muuttaa klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Runsas aamiainen ei sisälly hintaan, mutta on ostettavissa lisähintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa vain Scandicin nettisivuilla ja mobiilisovelluksella.

Kuluton peruutus

(Entinen FLEX)

Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Maksu yöpymisen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan.

Kuluton peruutus - Ilman aamiaista

(Entinen FLEX - ilman aamiaista)

Tämä hinta on saatavilla ainoastaan valituissa hotelleissa. Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Maksu yöpymisen yhteydessä. Runsas aamiainen ei sisälly hintaan, mutta on ostettavissa lisähintaan. ALV sisältyy hintaan.

Bonus Cheque

Koskee vain asiakkaita, joilla on ennalta maksettu Bonus Cheque. Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Yksi Bonus Cheque huonetta kohti. Joissain hotelleissa peritään lisämaksu. Sekit luovutetaan ja lisämaksut maksetaan yöpymisen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan.

Palkintoyö

Scandicin kanta-asiakasohjelman jäsenille. Lunasta maksuttomia yöpymisiä Scandicin pisteillä. Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Pisteet vähennetään jäsentililtä varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan.

Early

Early-hinta varattavissa Scandicin varaus- ja asiakaspalvelun kautta, suoraan hotellista tai kolmansien osapuolten kanavista. Alennettu hinta (saatavuuden mukaan). Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan.

Early - ilman aamiaista

Early-hinta varattavissa Scandicin varaus- ja asiakaspalvelun kautta, suoraan hotellista tai kolmansien osapuolten kanavista. Tämä hinta on saatavilla ainoastaan valituissa hotelleissa. Alennettu hinta (saatavuuden mukaan). Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen ei sisälly hintaan, mutta on ostettavissa lisähintaan. ALV sisältyy hintaan.