Hintamme

Täältä löydät tietoa Scandiceissa varattavissa olevista erilaisista hinnoista.

Save

Alennettu hinta. Mitä aiemmin varaat, sitä edullisemmin yövyt. Kun varaat vähintään 28 päivää ennen, saat 15-25 % alennusta. Varattavissa saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa ainoastaan Scandicin netti- ja mobiilisivujen kautta.

Save - Ilman aamiaista

Tämä hinta on ainoastaan saatavilla hotelleissamme Saksassa ja Puolassa. Alennettu hinta. Varattavissa saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen ei sisälly hintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa ainoastaan Scandicin nettisivujen kautta.

Change

Erikoishinta. Jopa 20 % alennusta. Varattavissa vain Scandicin nettisivuilla/sovelluksella ja vähintään viikko ennen saapumispäivää. Varausta ei voi perua, mutta on muutettavissa 15 € (150 SEK, DKK, NOK) lisämaksua vastaan klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Varauksen saapumispäivä, öiden määrä, huonetyyppi ja yöpyjien määrä muutettavissa. Hotelli ei ole muutettavissa. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan.

Change - ilman aamiaista

Erikoishinta. Jopa 20 % alennusta. Varattavissa vain Scandicin nettisivuilla/sovelluksella ja vähintään viikko ennen saapumispäivää. Varausta ei voi perua, mutta on muutettavissa 15 € (150 SEK, DKK, NOK) lisämaksua vastaan klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Varauksen saapumispäivä, öiden määrä, huonetyyppi ja yöpyjien määrä muutettavissa. Hotelli ei ole muutettavissa. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen ei sisälly hintaan, mutta on ostettavissa lisähintaan.

Flex

Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Maksu yöpymisen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan.

Flex - Ilman aamiaista

Tämä hinta on ainoastaan saatavilla hotelleissamme Saksassa ja Puolassa. Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Maksu yöpymisen yhteydessä. Runsas aamiainen ei sisälly hintaan.

Bonus Cheque

Koskee vain asiakkaita, joilla on ennalta maksettu Bonus Cheque. Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Yksi Bonus Cheque huonetta kohti. Joissain hotelleissa peritään lisämaksu. Sekit luovutetaan ja lisämaksut maksetaan yöpymisen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan.

Palkintoyö

Scandicin kanta-asiakasohjelman jäsenille. Lunasta maksuttomia yöpymisiä Scandicin pisteillä. Varaus mahdollista saapumispäivään asti, saapumispäivä mukaan lukien. Varausta voidaan muuttaa tai se voidaan perua saapumispäivään klo 18.00 paikallista aikaa asti. Pisteet vähennetään jäsentililtä varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan.

Early

Early-hinta varattavissa Scandicin varaus- ja asiakaspalvelun kautta, suoraan hotellista tai kolmansien osapuolten kanavista. Alennettu hinta (saatavuuden mukaan). Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan.

Early - Ilman aamiaista

Early-hinta varattavissa Scandicin varaus- ja asiakaspalvelun kautta, suoraan hotellista tai kolmansien osapuolten kanavista. Tämä hinta on ainoastaan saatavilla hotelleissamme Saksassa ja Puolassa. Alennettu hinta (saatavuuden mukaan). Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen ei sisälly hintaan. ALV sisältyy hintaan.