Varaukset - kysymyksiä ja vastauksia

Varaus koodia/alennusta käyttäen

Minulla on varauskoodi, mihin täytän sen varauksen yhteydessä?

Kirjoita varausmoduulissa koodi "Enemmän vaihtoehtoja" alta aukeavaan, "Onko sinulla varauskoodi?"-kenttään. Tässä annettavia alennuskoodeja ovat yrityksen sopimuskoodit (D-numero: D123456789), lahjakortit ja kampanjakoodit.

Miten varaan huoneen lahjakorttia käyttäen?

Ota yhteys varauspalveluumme puh 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm). Jos sinulla on 10 tai 50 euron arvoinen lahjakortti, niillä ei voi maksaa verkkosivuillamme. Maksu tapahtuu sen sijaan suoraan hotellissa.

Perhevaraus

Onko kaikissa hotelleissa perhehuoneita?

Ei, kaikissa hotelleissa ei ole perhehuoneita, mutta useimmista löytyy ainakin lisävuoteita.

Veloitetaanko lapsista lisämaksu?

Alle 13-vuotiaat lapset (0–12-v.) yöpyvät maksutta aikuisen huoneessa. 13 vuotta täyttäneet lapset lasketaan aikuisiksi ja heistä maksetaan täysi hinta.

Miten voin muuttaa/perua/tarkastaa varaustani?

Vain verkkosivujemme kautta tehtyjä varauksia voidaan muuttaa / perua / tarkastella verkkosivuilta. Klikkaa ylämenun linkistä "Varaukseni". Jos haluat muuttaa varaustasi, ota yhteys puh 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm). Hotellin tai varauspalvelumme kautta tehdyt varaukset ei näy verkkosivuillamme. Ota siinä tapauksessa yhteyttä varauspalveluun tai hotelliin.

Pankki- ja luottokortit

Voinko tehdä varauksen verkkosivujen kautta antamatta luottokorttinumeroa?

Kyllä, voit tehdä varauksen Flex-hintaan maksamatta etukäteen. Maksu tapahtuu sen sijaan suoraan hotellissa. Save-hintaan tehty varaus on kuitenkin maksettava varauksen yhteydessä, samoin kuin tietyt kampanjahinnat.

Miksi varaus ei onnistu pankki-/luottokortillani?

Varmista, ettet käytä erikoismerkkejä nimen ja korttinumeron kentissä, esim.: (.) (,) (-) (/) (:).

Varausvahvistus

En ole saanut varausvahvistusta, mitä teen?

Soita varauspalveluumme numeroon 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm) tai ota yhteyttä hotelliin, niin saat uuden vahvistuksen.

Mitä teen, jos olen kadottanut varausnumeroni?

Soita varauspalveluumme numeroon 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm) tai ota yhteyttä hotelliin, niin saat uuden vahvistuksen.