Scandic Sunnfjord Hotel & Spa

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti ateriasi rennossa ympäristössä, joka sopii upeasti niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille.

Laxen-ravintola on suuri ja viihtyisä. Ravintolassamme on kaikkea, pariskunnille täydellisesti sopivista pienistä ikkunapöydistä erillisiin ryhmähuoneisiin 30, 50 ja 70 henkilölle.

Tarjoilemme runsaan ja monipuolisen buffetaamiaisen, joka sisältää sekä lämpimiä että kylmiä ruokalajeja ja tuoretta leipää paikallisesta leipomosta.

Lounas ja illallinen tarjoillaan yleensä noutopöydästä. Naposteltavaa on tarjolla koko päivän ja à la carte -listan ruokia tarjoillaan klo 19.00 alkaen.

Sunnuntaisin perheille on tarjolla noutopöytä klo 13.00–16.00. Ravintolamme vieraat voivat käyttää maksutta uima-allastamme ja kuntohuonettamme.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sat 07:00-10:00, Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Sat 12:00-14:00, Sun 13:00-16:00
Dinner: Mon-Fri 19:00-22:00, Sat 18:30-22:00, Sun 19:00-21:00