Hotellit Forde

Forde on kunta Sogn og Fjordanen läänissä Sunnfjordin alueella. Kaupungissa on paljon luontoon ja kulttuuriin liittyvää nähtävää, ja se tunnetaan Forden jokakesäisistä kansainvälisistä kansanmusiikkifestivaaleista. Alueella on komeita vuonoja ja dramaattiset maisemat. Patikkaretkillä voi ihailla upeita vuoristo-, vuono- ja jäätikkömaisemia. Lähistöllä on yli 100 järveä ja 10 jokea. Niissä kaikissa on runsaasti kalaa, mikä houkuttelee joka vuosi paikalle tuhansia kalastuksen harrastajia. Hotellimme Fordessa sijaitsee kaupungin keskustassa, lyhyen matkan päässä suosituimmista nähtävyyksistä. Niinpä sieltä on helppo tehdä päiväretkiä jäätiköille, vuonoille ja saarille.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.