Scandic Europa, cocktail bar
Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar

Scandic Europa

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

HAK-hotellibaari

HAK-baarimme muodostaa avoimen tilan ja yhdistää aulan ravintolaan. Pistäydy cocktailille keskusaseman läheisyydessä. Rentoudu sohvillamme tai vietä aikaa baarissa.

Ota yhteyttä

+46 31 751 65 50

HAK-baarimme avoin sijainti liittää aulan ravintolaan. Pistäydy koktailille vain muutaman askeleen päässä Central Station -asemasta. Rentoudu sohvillamme tai vietä aikaa baarissa.

Tule sellaisena kuin olet viihtyisään baariimme. Rentoudu ja nauti valikoiduista juomista, joille vetävät vertoja vain jännittävät cocktailimme.

Yhdistä yhteinen ajanvietto käymällä avoimen galleriamme näyttelyssä. Neljä uutta näyttelyä vuodessa. Valokuvataidetta, katutaidetta ja paikallisia osaajia. Täällä on aina jotain kiinnostavaa, josta keskustella.

Älä jätä perjantaisin väliin After work -tapahtumaamme, joka alkaa klo 16. Tutustu tämänhetkisiin ja tuleviin tapahtumiin Scandic Europan Facebook-sivuilla.

Baarimme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri 16:00-01:00, Sat 12:30-01:00, Sun Closed