Varaa

Scandic Europa, cocktail bar
Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar Scandic Europa, cocktail bar
Takaisin hotelliin

HAK-hotellibaari

HAK-baarimme muodostaa avoimen tilan ja yhdistää aulan ravintolaan. Pistäydy cocktailille keskusaseman läheisyydessä. Rentoudu sohvillamme tai vietä aikaa baarissa.

Ota yhteyttä

+46 70 973 50 48

HAK-baarimme avoin sijainti liittää aulan ravintolaan. Pistäydy koktailille vain muutaman askeleen päässä Central Station -asemasta. Rentoudu sohvillamme tai vietä aikaa baarissa.

Tule sellaisena kuin olet viihtyisään baariimme. Rentoudu ja nauti valikoiduista juomista, joille vetävät vertoja vain jännittävät cocktailimme.

Yhdistä yhteinen ajanvietto käymällä avoimen galleriamme näyttelyssä. Neljä uutta näyttelyä vuodessa. Valokuvataidetta, katutaidetta ja paikallisia osaajia. Täällä on aina jotain kiinnostavaa, josta keskustella.

Älä jätä perjantaisin väliin After work -tapahtumaamme, joka alkaa klo 16. Tutustu tämänhetkisiin ja tuleviin tapahtumiin Scandic Europan Facebook-sivuilla.

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Thu 15:00-00:00, Fri 15:00-01:00, Sat 14:00-01:00, Sun 17:00-23:00