Varaa

Scandic Europa, restaurant
Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola HAK

Tarjoilemme rakkaudella valmistettua ruokaa aina aamiaisesta illalliseen asti huumorilla höystettynä. Yksinkertaisesti iloista ruokaa. Voit nauttia myös musiikin tahdittamasta valokuvanäyttelystä. HAK on urbaani, sosiaalinen ja rento tapaamispaikka.

Ota yhteyttä

+46 709735048

HAK – olohuone ilman kulttuurien välisiä rajoja. Tervetuloa kotiin! Mistä tahansa oletkin kotoisin.

Ruoka HAK:ssa valmistetaan parhaista raaka-aineista. Keittiömestarimme ja kokkitiimimme takaavat kulinaarisia kokemuksia varhaisesta aamusta iltamyöhään. Aloita viikonloppusi parhaalla mahdollisella tavalla Saturday Brunch@HAK -lauantaibrunssilla.

Tervetuloa tutustumaan livelavaamme, jonne on maksuton sisäänpääsy. Kaikki ovat tervetulleita. HAK:ssa kuulet sekä DJ:itä että live-musiikkia. Nähdäksesi tämänhetkiset ja tulevat esitykset käy Europan Facebook-sivuilla.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 16:00-23:00, Sun Closed

Menut