Varaa

Scandic Europa, restaurant
Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant Restaurant hotel Scandic Europa Gothenburg
Takaisin hotelliin

Ravintola HAK

Tarjoilemme rakkaudella valmistettua ruokaa aina aamiaisesta illalliseen asti huumorilla höystettynä. Yksinkertaisesti iloista ruokaa. Voit nauttia myös musiikin tahdittamasta valokuvanäyttelystä. HAK on urbaani, sosiaalinen ja rento tapaamispaikka.

Täällä isommatkin seurueet voivat jakaa annoksia grillistä, tilata leikkelelautasen baarista ja inspiroitua tunnelmasta, tyylistä ja erinomaisista mauista. Tarjoilemme intohimolla valmistettua ruokaa aamusta iltaan. Inspiraatiota tarjoavat myös avoimen galleriamme näyttelyt, jotka vaihtuvat neljä kertaa vuodessa.

Erinomaista ruokaa rakkaudella ja ilolla valmistettuna

HAK-ravintolan ruoka valmistetaan vuorovaikutukseen panostaen siten että illalliskumppanit voivat nauttia yhteisestä kulinaarisesta elämyksestä. Happy Food on mottomme, ruoka valmistetaan aidosti rakkaudella ja ilolla. Ruoan pitäisi olla yksinkertaista, maukasta ja hauskaa syödä, jotta voit nauttia vuorovaikutuksesta ja elämyksestä meillä. Kompromisseja ei sallita.

Kauden mukainen, rustiikkinen ja elegantti ruoka on saanut vaikutteita ympäri maailmaa, mutta ehkä eniten kuitenkin isoäidiltä ja paikallisyhteisöltä. Menu vaihtuu usein, ja inspiroidumme siitä, mikä kulloinkin on hyvää.

Tässä hotellissa ei voi maksaa käteisellä. Voit maksaa kortilla, Swishillä, Apple Paylla tai Samsung Paylla. Hyväksymme useimmat pankki- ja luottokortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Tue-Fri 11:30-13:30, Mon, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed