Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Scandic Rubinen, Roof top bar
Scandic Rubinen, Roof top bar Scandic Rubinen, roof top bar Scandic Rubinen, roof top bar Roof top bar Scandic Rubinen, bar Scandic Rubinen, bar Scandic Rubinen, Roof top bar Roof top bar Scandic Rubinen, Roof top bar
Takaisin hotelliin

Kattobaari

Seitsemännessä kerroksessa sijaitseva kattobaari sopii niin lämpimien kesäiltojen kuin viileiden talvi-iltojenkin viettoon. Nauti kattojen yli avautuvista upeista näköaloista Göteborgiin ja Avenynille.

Kattobaarimme voi myös vuokrata aamiais- tai lounastapaamisia sekä tiettyjä iltatapahtumia varten. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen camilla.claessonkarlsson@scandicrubinen.com, jos haluat saada lisätietoja.

Baarimme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Fri 16:00-00:00, Sat 17:00-00:00, Mon-Thu, Sun Closed