Varaa

Roof top bar
Roof top bar Scandic Rubinen, bar Scandic Rubinen, Roof top bar Roof top bar Scandic Rubinen, Roof top bar
Takaisin hotelliin

Kattobaari

Seitsemännessä kerroksessa sijaitseva kattobaari sopii niin lämpimien kesäiltojen kuin viileiden talvi-iltojenkin viettoon. Nauti kattojen yli avautuvista upeista näköaloista Göteborgiin ja Avenynille.

Ota yhteyttä

+46 317515417

Kattobaarimme voi myös vuokrata aamiais- tai lounastapaamisia sekä tiettyjä iltatapahtumia varten. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen camilla.claessonkarlsson@scandicrubinen.com, jos haluat saada lisätietoja.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Fri-Sat 16:00-01:00, Mon-Thu, Sun Closed (With reservation for changed opening hours: Fri-Sat 16:00-01:00, Mon-Thu, Sun Closed)