Varaa

Outdoor Restaurant Ruby
Outdoor Restaurant Ruby
Takaisin hotelliin

Ruby

Nauti Avenynin laidalla sijaitsevassa Ruby-ravintolassa lounasta tai viivy pidempään ja tilaa vaikka cappuccino työskentelyn ohessa. Illemmalla voit nauttia illallista ja tilata lasin viiniä ystävien kanssa. Kansainvälisen menumme annokset valmistetaan kauden raaka-aineista. Baarissa on laaja valikoima cocktaileja ja valikoituja viinejä. Kesällä toivotamme sinut tervetulleeksi lasiterassillemme. Vietä koko päivä ja koe Rubinenin ravintola ja baarit.

Aloita ja viimeistele päiväsi kanssamme. Tarjoilemme upean hotelliaamiaisen joka aamu toisessa kerroksessa, josta pääset rappuset alas RUBY-ravintolaan. Tarjoilemme herkullinen liha-, kala- tai kasvislounaan erinomaisella salaattibuffetilla ja hyvällä jälkiruoalla.

Kutsu ystäväsi mukaan ja viimeistele päivä herkullisella illallisella, johon kokkimme ovat hyödyntäneet kauden parhaita raaka-aineita.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
 (With reservation for changed opening hours: Mon-Sun 07:00-12:00)

Dinner: Mon-Thu 16:00-00:00, Fri-Sat 15:00-01:00, Sun Closed
 (with reservation for changed opening hours: Mon-Thu 12:00-00:00, Fri-Sat 12:00-01:00, Sun Closed)