Scandic Rubinen

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ruby-baari ja -ravintola

Nauti kotoisasta ympäristöstä ja paikallisista raaka-aineista valmistetuista ruokalajeista, joihin on saatu inspiraatiota eteläeurooppalaisesta keittiöstä. Jos olet aamuvirkku, aloita päiväsi kanssamme herkullisen kahvikupillisen ääressä. Kun nälkä iskee, suuntaa baariimme kevyelle lounaalle.

Täältä saat päivällesi hyvän aloituksen ja lopetuksen. Aloita päiväsi kahvikupin ääressä, samalla kun suunnittelet kaikessa rauhassa tulevaa työpäivää, syö lounasta työtovereiden kanssa ja istuudu päivän päätteeksi tunnelmalliselle illalliselle hyvien ystävien seurassa.

Ravintolamme ja baarimme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat 12:00-15:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Fri-Sat 17:00-23:00, Mon-Thu, Sun Closed