Varaa

Outdoor Restaurant Ruby
Outdoor Restaurant Ruby
Takaisin hotelliin

Ruby

Nauti Avenynin laidalla sijaitsevassa Ruby-ravintolassa lounasta tai viivy pidempään ja tilaa vaikka cappuccino työskentelyn ohessa. Illemmalla voit nauttia illallista ja tilata lasin viiniä ystävien kanssa. Kansainvälisen menumme annokset valmistetaan kauden raaka-aineista. Baarissa on laaja valikoima cocktaileja ja valikoituja viinejä. Kesällä toivotamme sinut tervetulleeksi lasiterassillemme. Vietä koko päivä ja koe Rubinenin ravintola ja baarit.

Aloita ja viimeistele päiväsi kanssamme. Tarjoilemme upean hotelliaamiaisen joka aamu toisessa kerroksessa, josta pääset rappuset alas RUBY-ravintolaan. Tarjoilemme herkullinen liha-, kala- tai kasvislounaan erinomaisella salaattibuffetilla ja hyvällä jälkiruoalla.

Kutsu ystäväsi mukaan ja viimeistele päivä herkullisella illallisella, johon kokkimme ovat hyödyntäneet kauden parhaita raaka-aineita.

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun Closed
 (During current circumstances we kindly ask you to contact the hotel for opening hours: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sun Closed
 (During current circumstances we kindly ask you to contact the hotel for opening hours: Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sun Closed (During current circumstances we kindly ask you to contact the hotel for opening hours: Fri-Sat 16:00-23:00, Mon-Thu, Sun Closed)