Scandic Rubinen, Restaurant Ruby, floor 2
Scandic Rubinen, Restaurant Ruby, floor 2 ccc, spring 2014, Rubinen, after work, socialising, friends, wine, beer Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg Scandic Rubinen, facade

Scandic Rubinen

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ruby-baari ja -ravintola

Nauti Avenynin laidalla sijaitsevassa Ruby-ravintolassa lounasta tai viivy pidempään ja tilaa vaikka cappuccino työskentelyn ohessa. Illemmalla voit nauttia illallista ja tilata lasin viiniä ystävien kanssa. Kansainvälisen menumme annokset valmistetaan kauden raaka-aineista. Baarissa on laaja valikoima cocktaileja ja valikoituja viinejä. Kesällä toivotamme sinut tervetulleeksi lasiterassillemme. Vietä koko päivä ja koe Rubinenin ravintola ja baarit.

Täältä saat päivällesi hyvän aloituksen ja lopetuksen. Aloita päiväsi kahvikupin ääressä, samalla kun suunnittelet kaikessa rauhassa tulevaa työpäivää, syö lounasta työtovereiden kanssa ja istuudu päivän päätteeksi tunnelmalliselle illalliselle hyvien ystävien seurassa.

Ravintolamme ja baarimme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
 (with reservation for changes: Mon-Sun 07:00-10:30)

Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat 12:00-14:00, Sun Closed
 (with reservation for changes: Mon-Thu 11:30-17:00, Fri-Sat 12:00-17:00, Sun Closed)

Dinner: Mon-Thu 14:00-22:00, Fri-Sat 14:00-22:30, Sun Closed
 (with reservation for changes: Mon-Sat 00:00-00:00, Sun Closed)

Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri-Sat 17:00-02:00, Sun Closed (with reservation for changes: Mon-Sun 00:00-00:00)