Hotellit pidempiin majoituksiin

Jos etsit huoneistohotellia tai mukavaa pidempiaikaista majoitusta, tarjoamme tarpeitasi vastaavia huoneita. Suunnittele matkasi omalla tavallasi, hyvät yöunet ovat taatut. Seuraavat hotellit sopivat erityisesti pidempiin majoituksiin.Majoitu hotellissamme pidempään

Pidempiin majoituksiin sopivia hotellejamme sijaitsee Tukholmassa, Malmössä ja Linköpingissä. Erilaiset mukavuudet, kuten keittonurkkaus ja tilavat huoneet tekevät olosi mukavaksi. Herkullinen runsas aamiainen, mukavat vuoteet ja puhtaat lakanat pitävät koti-ikävän loitolla.

Hotellit Tukholmassa pidempään majoitukseen

Scandic Kista

Scandic Kistassa pääset nauttimaan mukavasta yöpymisestä tiedekaupunki Kistan keskustassa. Huoneissa on sekä keittonurkkaus että ruokailutila. Saat käyttöösi myös täysin varustellun vieraskeittiön ja sen vieressä olevan loungen. Hotellissa on myös mahdollisuus käyttää pyykinpesukonetta.

Pidempiin majoituksiin soveltuvat huonetyypit: Standard Kitchenette

Scandic Infra City

Vain 15 minuutin ajomatkan päässä Arlandan lentoasemalta ja 20 minuutin matkan päässä Tukholman keskustasta sijaitseva hotelli sopii täydellisesti pidempiin majoituksiin. Scandic Infra City -hotellin huoneissa on keittonurkkaus. Lisäksi voit käyttää hotellin saunaosastoa, kuntohuonetta ja uima-allasta.

Pidempiin majoituksiin soveltuvat huonetyypit: Superior extra, junior-sviitti

Hotellit Malmössä pidempiin majoituksiin

Scandic Malmö City

Voit yöpyä kaupungin keskustassa lähellä kaikkea. Lähes kaikki Scandic Malmö Cityn huoneet soveltuvat pidempiin majoituksiin tilavuutensa ja keittonurkkauksensa ansiosta.

Pidempiin majoituksiin soveltuvat huonetyypit: Kaikki

Hotellit Linköpingissä pidempiin majoituksiin

Scandic Frimurarehotellet

Yövy korttelin päässä Linköpingin ostoskaduilta hotellissa, josta on vain 150 metrin matka päärautatieasemalle. Scandic Frimurarehotelletin huoneet on hiljattain uudistettu, ja ne sopivat täydellisesti myös pidempiin majoituksiin. Valmista herkullinen päivällinen omassa keittonurkkauksessa ja rentoudu sitten sohvalla. Joissakin huoneissa on myös viihtyisä terassi.

Pidempiin majoituksiin soveltuvat huonetyypit: Superior kitchenette