Scandic-Malmo-City-Room-Superior-Family-Large.jpg
Scandic-Malmo-City-Room-Superior-Family-Large.jpg

Scandic Malmö City

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Tunne olosi kotoisaksi kaupunkielämän sydämessä avarassa huoneessa, jossa on keittonurkkaus tai keittiö. Voit viettää päivän Kööpenhaminassa ja nauttia sen jälkeen jotakin virkistävää aulassamme. Kohenna tasapainoasi pilatespallolla kuntohuoneessamme tai lainaa polkupyörät ja kävelysauvat.

Read more about Scandic Malmö City

Tilavat hotellihuoneet ja fiksut keittiöratkaisut tekevät Scandic Malmö City -hotellista ainutlaatuisen. Huoneet soveltuvat yhtä hyvin perhelomailuun kuin liikematkailijoille, jotka haluavat hieman enemmän tilaa. Hotelli sijaitsee aivan Malmön ydinkeskustassa.

Scandic Malmö City sijaitsee lähellä kaikkea, mitä Malmöllä on tarjottavanaan, kuten shoppailumahdollisuuksia, kulttuurinähtävyyksiä, kulinaarisia elämyksiä ja muuta hauskaa kaikenikäisille vieraille. Äskettäin rakennettua kaupunkitunnelia pitkin pääsee Tanskaan nopeasti ja helposti alle 20 minuutissa.

4.0 859 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Malmö City Puhelin

+46 40 6150300

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Malmö City Osoite

Kaptensgatan 1
Malmö