Scandic Malmö City

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:). Jos haluat tehdä varauksen lahjakortilla, soita +358 200 81800.

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Enemmän vaihtoehtoja Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot

Tunne olosi kotoisaksi kaupunkielämän sydämessä, avarassa huoneessa, jossa on keittonurkkaus tai keittiö. Voit viettää päivän Kööpenhaminassa ja nauttia sen jälkeen jotain virkistävää aulassamme. Harjoita tasapainoasi pilatespallon kanssa kuntohuoneessamme ja helli kipeitä lihaksia saunassa.

Hotellin aularavintola on luonnollinen kohtaamispaikka sekä hotellivieraille että kaupungin asukkaille. Nuku pitkään, käy kuntosalilla tai lainaa kävelysauvat ja tutki Malmön kaupunkia jalan. Tarjoamme huoneita pieniä kokouksia varten ja langattomat internet-yhteydet koko hotellissa. Suuret, vasta kunnostetut hotellihuoneemme ovat hyvin varusteltuja keittokomerolla tai keittiöllä. Hotellissa on myös oma autotalli.

Scandic Malmö City sijaitsee lähellä kaikkea, mitä Malmölla on tarjota, kuten shoppailumahdollisuuksia, kulttuurinähtävyyksiä, kulinaarisia elämyksiä ja muuta hauskaa kaikenikäisille vieraille. Muista käydä merenläheisessä Västra Hamnen – kaupunginosassa, joka tarjoaa jännittävää arkkitehtuuria, hienoja rantakävelyitä ja viheralueita, sekä uskomattoman näköalan Juutinraumaan. Vasta valmistunut Citytunneli-rata kuljettaa sinut Tanskaan nopeasti ja helposti vain 20 minuutissa.

4.0 496 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Malmö City Puhelin

+46 40 6150300

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Malmö City Osoite

Kaptensgatan 1
Malmö

Hotelli kartalla Näytä hotelli kartalla
Laajenna karttaa

Lähellä

  • Airport Bus: Flygbussarna0.5 km
  • Malmö Opera, Malmö1.4 km
  • Lilla Torg, Malmö2 km
  • Malmö Central Station2.1 km
  • Malmöhus Castle2.3 km
  • Ribersborg2.4 km
  • Malmö Stadion4 km
  • Jägersro Trav & Galopp6 km
  • Öresundsbron15 km
  • Ikea, Malmö21 km
Katso lisää

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihimme

Scandic Malmö City -hotellissa voit pitää kokouksia suuremmissa hotellihuoneissamme, jotka on sopeutettu kokousten vaatimuksiin.

Varaa kokoustila