Varaa

KRAV Breakfast
KRAV Breakfast

Hotellin baari on viehättävässä aulassamme katutasolla. Baarissa on tarjolla runsaasti erilaisia kuumia ja kylmiä juomia, kuten klassisia cocktaileja, viinejä, oluita sekä erilaisia kahvi- ja teevaihtoehtoja. Ruokalistalta voi myös tilata lämpimiä ruokia ja yksinkertaisia välipaloja tai herkullisia aterioita ravintolan keittiöstä. Istahda nauttimaan TV:n tarjoamista jännittävistä urheilutapahtumista tai seurustele ystävien ja kollegoiden kanssa rennossa ympäristössä.

Joka perjantai klo 16.00–20.00 aulamme on loistava paikka viettää aikaa töiden jälkeen ja aloittaa viikonloppu!

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkalla. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, jonka vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa maksukortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours