Hotellit Malmö

Malmö on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki, ja kaikki viisi hotelliamme Malmössä sijaitsevat keskustassa lähellä kauppoja, ravintoloita, kuuluisaa Turning Torso -rakennusta, kaupungintaloa sekä muita nähtävyyksiä. Malmötä ja Tanskaa yhdistää silta, joten jos haluat käydä myös Kööpenhaminassa, on se vain 30 minuutin junamatkan päässä. Malmössä on runsaasti ostosmahdollisuuksia, sekä suurempia ostoskeskuksia, kuten äskettäin avattu Emporia, että pienempiä retro-designkauppoja kaupungin keskustassa.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:). Jos haluat tehdä varauksen lahjakortilla, soita +358 200 81800.

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Enemmän vaihtoehtoja Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot

Hotellimme Malmössä

Bar
4.0 528 TripAdvisor -arviot

Scandic S:t Jörgen

Voit yöpyä kaupungin keskustassa. Kaupat, ravintolat ja lukuisat nähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä.
Scandic Malmö City, Exterior facade
4.0 470 TripAdvisor -arviot

Scandic Malmö City

Yövy kaupungin sydämessä kotoisassa tunnelmassa avarassa huoneessamme, jossa on keittonurkkaus tai täysin varusteltu keittiö.
Scandic Kramer, exterior facade
4.0 298 TripAdvisor -arviot

Scandic Kramer

Yövy ja järjestä konferenssisi historiallisessa rakennuksessa keskeisellä paikalla ja katsele Stortorgetin ihmisvilinää mukavalta lasiterassilta.
Scandic Triangeln, exterior facade
4.0 727 TripAdvisor -arviot

Scandic Triangeln

Malmön keskeinen maamerkki lähellä kahviloita, ravintoloita ja lukuisia ostospaikkoja.
Scandic Stortorget, exterior
3.5 287 TripAdvisor -arviot

Scandic Stortorget

Yövy aivan ostosmahdollisuuksien tuntumassa lähellä Tanskaa, jonne on helppo tehdä retki hotellilta. Syö ja juo hyvin ravintolassamme.
Image missing
3.5 177 TripAdvisor -arviot

Scandic Segevång

Tämä äskettäin uudistettu tienvarsihotelli uima-altaineen sijaitsee vain muutaman mutkan takana E20-tieltä. Hotellilta on silti vain 10 minuutin automatka keskustaan.