Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lunch
Lunch Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_brunch_sweets_.jpg Plate with chicken Duck Plates with food
Takaisin hotelliin

Ravintola Upstairs

Nauti runsaasta aamiaisesta yläkerran viihtyisässä ja avarassa tunnelmassa. Tutustu ja varaa pöytä! Muunneltavassa tilassa tarjoillaan myös lounasta ja tilaa voidaan hyödyntää myös rentoihin illanistujaisiin.

Tervetuloa parempaan aamuun! Nauti runsaasta aamiaisesta, riippumatta ruokavaliostasi. Scandic tarjoaa aamiaisen, joka sopii kaikille - allergikoille, keliaakikoille, vegaaneille sekä kasvissyöjille.

Aamiaisellamme voit valita terveellistä puhtia tai tuhdin monipuolista nautiskelua. Yli 100 tuotteen valikoimassamme on runsaasti jokaiseen ruokavalioon ja makuun sopivia herkkuja.

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00 (December 24-27th 7:00-11:00, January 1st 7:00-12:00: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00)