Camper Co-Living -huoneet

Matkustatko sukulaisten, ystäväporukan tai kollegoiden kanssa ja haluat löytää hotellihuoneen jopa 12 henkilölle? Tai ehkäpä etsit vain erittäin tilavaa huonetta? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Tukholman Downtown Camper -hotellissa on ainutlaatuisia huoneita juuri tähän tarkoitukseen. Ne ovat Camper Co-Living -huoneita.Ainutlaatuisia huoneita suurille ryhmille

Mikä on Camper Co-Living?

Tilava, 64–95 m²:n kokoinen huone 6–12 henkilölle. Vuode jokaiselle sekä yhteiset tilat seurusteluun, työskentelyyn ja ruokailuun yksityisesti. Kaikista huoneista pääsee sviittiin, josta on yksi tai kaksi väliovea viereisiin huoneisiin. Kun valitset Camper Co-Living -huoneen, saat ainutlaatuisen majoituksen, joka muistuttaa enemmän asuntoa kuin perinteistä hotellihuonetta tai sviittiä. Kaikki huoneet sijaitsevat hotellin yläkerroksissa upeilla näköaloilla.

Varaa

Camper Co-Living -huoneita 8 tai useammalle henkilölle ei voi varata netissä, vaan ne tulee varata suoraan Downtown Camper -hotellista puhelimitse tai sähköpostitse.
Näiden huoneiden peruutus on maksutonta viimeistään 14 päivää ennen saapumista. Tämän jälkeen veloitetaan koko summa.

Hinta

Huoneen koosta riippuen hinta on alkaen 11 500 SEK/huone/yö. Hintaan sisältyy yöpyminen, runsas aamiainen koko ryhmälle, maksuttomat päiväaktiviteetit, kuten jooga, juoksuryhmät ja maksuton wi-fi.

Miltä huoneet näyttävät?

Alla olevissa piirroksissa näkyy erilaisia vaihtoehtoja ainutlaatuisista Camper Co-Living -huoneistamme 6–12 hengelle.

Camper Grand Suite – 64 m² (6 henkilöä)

Camper Grand Suite -sviitti. Huoneessa on 2 kahden hengen vuodetta ja/tai kerrossängyt tai vuodesohvat. Hotellissa on kaksi tällaista sviittiä.


Camper Co-Living – 68–72 m² (8 henkilöä)

Camper Master Suite -sviitti väliovella viereiseen huoneeseen. Huoneessa on kahden hengen vuoteet ja/tai kerrossängyt tai vuodesohvat. Hotellissa on kaksi sviittiä tällä yhdistelmällä.


Camper Co-Living – 89 m² (10 henkilöä)

Camper Grand Suite -sviitti väliovella viereiseen huoneeseen.Tässä huoneessa on kahden hengen vuoteet ja/tai kerrossängyt tai vuodesohvat. Hotellissa on kaksi sviittiä tällä yhdistelmällä.


Camper Co-Living – 95 m² (12 henkilöä)

Camper Master Suite -sviitti väliovilla kahteen viereiseen huoneeseen. Huoneessa on kahden hengen vuoteet ja/tai kerrossängyt tai vuodesohvat. Hotellissa on kuusi sviittiä tällä yhdistelmällä.

Uusi ja ainutlaatuinen huonekonsepti, ensimmäinen koko hotellialalla

Uusiin ja ainutlaatuisiin majoitustarpeisiin. Tarjoamme lisää tilaa perheille, ystäville ja kollegoille. Monelle hotellihuoneen koko on tärkeä osa hotellielämystä. Saatamme haluta oman huoneen, johon vetäytyä omaan rauhaan, mutta haluamme silti työskennellä, seurustella ja ruokailla yhteisissä tiloissa. Downtown Camper -hotellin yhteensä 494 hotellihuoneesta 86 huonetta on niin kutsuttuja huoneita väliovella. Ne ovat vierekkäisiä huoneita väliovilla. Näistä 16 huonetta kuuluu ainutlaatuiseen Camper Co-Living -huonekonseptiimme. Näitä huoneita voi yhdistää ryhmän koon ja tarpeiden mukaan.

Odotamme varaustasi!