Downtown Hotspots

Tutustu Tukholman kätkettyihin helmiin Downtown Hotspotsin avulla. Parhaiden paikkojen löytäminen uudessa kaupungissa voi olla turhauttavaa ja viedä aikaa. Downtown Camper -hotellin ainutlaatuinen kaupunkiopas tutustuttaa sinun tukholmalaisten suosikkipaikkoihin.Enjoy and read about the activities in our newspaper!

Ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma -kategoriassa suosittelemme sinulle paikallisten kantapaikkoja – jotain uutta, jotain vanhaa, kaikki kuitenkin kaupungissa asuvien suosikkeja.

Tutustu

Tutustu Tukholman parhaisiin paloihin kulttuurin, arkkitehtuurin ja kävelyreittien saralla. Paikkoja, joissa kannattaa vierailla yhä uudelleen – tukholmalaisille nämä paikat ovat keitaita keskellä kaupunkia.

Shoppailu

Tässä oppaassa luetellaan suosikkiostospaikkojamme Tukholmassa. Erityisen huomion kohteena on vastuullisuus ja uniikit valikoimat – kaikkea muodista ja jalkineista kirjoihin, musiikkiin ja sisustukseen.

Aktiviteetit

Tutustu Tukholmaan ja sen ympäristöön omalla tavallasi – kajakilla, sup-laudalla tai hevosen selässä. Annamme vinkkejä unohtumattomiin elämyksiin.