Varaa

The Nest, fire
The Nest, fire Relaxed in The Nest Cocktail Lounge. The Nest, lounge and bar The Nest, breakfast
Takaisin hotelliin

The Nestin cocktail-lounge

Hotellin kattobaari, The Nest Cocktail-lounge on avoinna iltapäivästä myöhäiseen iltaan tarjoillen pientä purtavaa ja raikkaita coctaileja.

Ota yhteyttä

+46 8 517 263 00

Cocktail-lounge

Rentoudu nojatuolissa ja nauti The Nestissä jokin signature-cocktaileistamme tai raikas mocktail samalla ihaillen upeaa näköalaa Tukholmaan. The Nestin cocktail-lounge on avoinna niin hotellin vieraille kuin paikallisille viikon jokaisena päivänä. Downtown DJ nostaa tunnelman kattoon perjantaisin ja lauantaisin.

Upea tapahtuma- ja juhlatila

Tiesitkö, että voit vuokrata The Nestin yksityistkäyttöön?

Lisätietoa ja varaukset: meeting.downtowncamper@scandichotels.com

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkalla. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, jonka vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa maksukortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Tue-Thu 16:00-20:00, Fri-Sat 15:00-20:00, Mon, Sun Closed (MINIMUM AGE 16 YEARS: Tue-Thu 16:00-20:00, Fri-Sat 15:00-20:00, Mon, Sun Closed)