ROOTS – Tukholman tuorein kohtaamispaikka

Downtown Camper -hotellin uusi kohtaamis- ja tapahtumapaikka ROOTS avataan Drottninggatanille Tukholman sydämeen 1.9.2019. Luova ja rento tapaamispaikka ottaa jo vastaan kokousvarauksia.Tukholman tuorein kohtaamispaikka

Kutsumme paikkaa nimellä ”Meeting Unusual”. Paikka on hotellin muiden luovien tilojen mukaisesti viihtyisä ja rento. Erikokoisia kokoustiloja on 13, joista 9 on muunneltavissa siirreltävien seinien avulla. Koko tilan 1 300 neliömetristä 900 neliötä voidaan muuttaa avoimeksi tapahtumatilaksi.

Joustavat ratkaisut

Osallistuupa tapahtumaasi 20, 60 tai 650 henkilöä, vastaamme täysin vaatimuksiasi. Korkealaatuisen palvelun lisäksi voit varata kaikkea, mitä Downtown Camper -hotellilla on tarjottavanaan, kuten aktiviteetteja, hyvinvointipalveluita, hyvät yöunet sekä erinomaista ruokaa ja juomaa.

Tapahtumatiloissamme on kattavat tekniset laitteet sekä lounge-tilat, jotka tarjoavat hieman enemmän rauhaa esimerkiksi puheluita varten. Kalusteita voidaan mukauttaa kokousten, verkostoitumistapahtumien ja illallisten vaatimusten mukaan.

Naapurissa kahvila

Avaamme uuden kahvilan aivan tapahtumatilan viereen. Kahvila on tietysti Downtown Camper -hotellin tyylin sekä kestävän kehityksen mukainen – perusarvoinaan hyvinvointi ja yhteisöllisyys.

Tilan sisäänkäynti on Drottninggatanilla sekä suoraan hotellista. Ruokaa ja juomaa on saatavilla Campfire-ravintolasta.

Voimassa

ROOTS avataan 1.9.2019, mutta varauksia otetaan vastaan jo 2.1.2019 alkaen.

 

Luonnos ROOTS-tilasta

Piirros tilasta, sisältäen kaikki kokoustilat. 13:sta tilasta 9 on muunneltavissa siirrettävien seinien avulla. Myös teatterimuotoinen istumajärjestys on mahdollinen.

 

ROOTS-luonnos – suuremmat illalliset

Tältä tila näyttäisi suuremmilla illallisilla tai juhlaillallisilla. Luonnoksessa näkyvät lava sekä pyöreät pöydät.

ROOTS-luonnos – verkostoitumistapahtuma

Kuvassa näkyvällä tavalla tila voidaan avata suurta verkostoitumistapahtumaa varten.