The Nest Wellness

Ylimmässä kerroksessa upeissa maisemissa sijaitsevalla wellness-osastolla on ulkouima-allas, sauna ja elämyssuihkut.Todellinen hyvinvoinnin keidasTaianomainen wellness-osasto The Nest sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa, ja sieltä on upeat näköalat Tukholman kattojen ylle. Täällä yhteisöllisyys ja hyvinvointi kohtaavat. Aloita päiväsi joogalla tai lue kirjaa terassilla. Nauti altaan reunalta näköaloista vanhaankaupunkiin ja Riddarfjärden-lahdelle tai rentoudu linnunpesän muotoisessa saunassa. Kokeile jotain itse tehtävistä hoidoistamme (tuotteita voi ostaa The Nestin vastaanotosta) ja hemmottele itseäsi kattobaarin mocktaililla tai cocktaililla.

Sisäänpääsy

Hintaan sisältyy pääsy ulkouima-altaalle, elämyssuihkut sekä lainaksi kylpytakki, pyyhe ja tohvelit. Ikäraja: 16.

Huomioithan, että aika on käynti on varattava etukäteen.

Aukioloajat

  • ma–to 15.00–20.00
  • pe–su 10.00–20.00

Varaa käynti etukäteen

  • ma–su 15.00–17.30 tai 17.30–20.00
  • Vain pe–su 10.00–12.30 tai 12.30–15.00

Hinnat

Majoittuvat vieraat Päiväkävijät
ma–to 245 SEK 345 SEK
pe–su 345 SEK 545 SEK

Hoidot

The Nest on paljon muuta kuin vain tavallinen wellness-osasto. Täällä panostetaan kestävään kehitykseen ja uteliaisuuteen. Tarjolla onkin lukuisia erilaisia tee-se-itse-hoitoja, jotka saat itse tehdä meidän ohjauksessamme. Kerromme vinkkejä ja annamme ohjeita ihonhoitoon – tietoa, josta sinulle on hyötyä läpi elämäsi.

Varaa käyntisi ja hoidot etukäteen

Säännöt
Tervetuloa The Nest -wellness-osastolle – inspiroivaan paikkaan täynnä uusia elämyksiä. Ilo, yhteenkuuluvuus ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja, ja siksi vaalimme puhelimista vapaata ympäristöä. Puhelut ovat kiellettyjä, mutta voit ottaa vierailustasi kuvan muistoksi. Tutustu cocktail-menumme makuihin, tapaa ystäviäsi, tutustu uusiin ihmisiin ja nauti musiikista sekä taianomaisista näköaloista Downtown Camper -hotellin ylimmästä kerroksesta. Lapset ovat lähellä sydäntämme, mutta tämä ei ole heille sopiva paikka – hotellissa on muita mukavia alueita lapsille. The Nest on seurusteluun ja akkujen lataamiseen tarkoitettu paikka aikuisille. Yli 16-vuotiaat ovat tervetulleita The Nestiin.