The Nest – Wellness-keidas

Downtown Camperin wellness-osasto sijaitsee hotellin kattotasolla, ja siellä on ulkouima-allas, sauna ja elämyssuihkut. Hotellin vieraana saat wellness-osaston sisäänpääsymaksusta alennuksen.

Hyvinvointisi keidas

Kattotasolla, korkealla kaupungin vilinän yläpuolella, sijaitsee viihtyisä The Nest Wellness. Nauti saunan rauhallisuudesta, ihaile ympäri vuoden lämmitetyn uima-altaan reunalta näköalaa vanhaankaupunkiin ja Riddarfjärdenin sinisille vesille tai uppoudu hyvään kirjaan. Voit myös kokeilla kattojoogaa.

The Nestissä on henkilökuntaa paikalla klo 07.30–20.00. Varaa vierailusi seuraavina aikoina:

  • 07.30–13.30*
  • 13.30–20.00*

*Peruutuksista ei veloiteta lisämaksua, kun ne tehdään viimeistään saapumispäivää edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä.

Sisäänkäynti

Hinta sisältää lämpimän ulkouima-altaan (noin 38 astetta), elämyssuihkujen, saunan ja rentoutumishuoneen käytön. Kylpytakin, pyyhkeen ja tohvelit saa lainaan. Ikäraja on 16 vuotta. Vierailut tulee varata etukäteen, sillä päivän aikana osastolle mahtuu rajallinen määrä vierailijoita.

Hinta  
Hotellin vierailta 395 SEK
Muilta vierailta 595 SEK

Hoidot

The Nestin klassinen hieronta
  • 30 min 695 SEK
  • 60 min 1 095 SEK
  • 90 min 1 695 SEK
The Nestin päähieronta

Rentouttava pää-, niska- ja hartiahieronta.

  • 30 min 695 SEK
The Nestin selkähieronta

Lihaksia rentouttava ja virkistävä hieronta.

  • 30 min 695 SEK

Vuokraa yksityistilaisuuteen

Tiesitkö, että voit vuokrata The Nestin yksityistilaisuuksiin? Lisätietoja saat varauskeskuksestamme.

Säännöt
The Nest on urbaani pakopaikka ja keidas vieraillemme. Täällä ylhäällä arvostamme rauhaa ja hiljaisuutta. The Nest on rauhaisa levähdyspaikka, jossa ei käytetä matkapuhelimia. Täällä puhelimessa puhuminen on kiellettyä, eikä kuvia saa ottaa ilman kuvassa näkyvien henkilöiden suostumusta. Rakastamme lapsia, mutta täällä he eivät ole keskipisteessä. Lapsille on hotellissa muita tiloja. The Nest on rentoutumiseen ja lepäämiseen tarkoitettu paikka aikuisille. Yli 16-vuotiaat ovat The Nestiin tervetulleita.