The Nest Wellness

Ylimmässä kerroksessa upeissa maisemissa sijaitsevalla wellness-osastolla on ulkouima-allas, sauna ja elämyssuihkut.

 Todellinen hyvinvoinnin keidasTaianomainen wellness-osasto The Nest sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa, ja sieltä on upeat näköalat Tukholman kattojen ylle. Täällä yhteisöllisyys ja hyvinvointi kohtaavat. Aloita päiväsi joogalla tai lue kirjaa terassilla. Nauti näköaloista vanhaankaupunkiin ja Riddarfjärden-lahdelle altaan reunalta tai rentoudu linnunpesän muotoisessa saunassa. Kokeile jotain itse tehtävistä hoidoistamme (tuotteita voi ostaa The Nestin vastaanotosta) ja hemmottele itseäsi kattobaarin mocktaililla tai cocktaililla. Downtown Camper -hotellin vieraat saavat alennuksen pääsymaksusta.

Henkilökunta on paikalla joka päivä klo 7.30–20.00 ja lauantaisin olemme auki klo 22.00 asti. Varaa vierailusi seuraaville ajoille:

  • 1. vuoro: 7.30–13.30*
  • 2. vuoro: 14.00–20.00*
  • Yöuinti: 20.00–22.00* (vain lauantaisin)

*Peruutus maksutta, kun se tehdään viimeistään 48 tuntia ennen saapumista.

Yöuinti

Hyvää musiikkia ja tunnelmaa, ammattitaidolla valmistettuja cocktaileja ja energistä menoa. Olemme avoinna joka lauantai klo 22.00 asti. Aloita iltasi viettämällä aikaa uima-altaalla, rentoudu saunassa ja nauti cocktail hyvässä seurassa.

Sisäänkäynti

Hintaan sisältyy ulkouima-allas, elämyssuihkut, sauna ja rentoutumishuone sekä kylpytakki, pyyhe ja tohvelit. Voit pitää kylpytakin muistona vierailustasi. Ikäraja on 16 vuotta.

Hotellin vierailta 395 SEK
Varaa etukäteen saatavuuden varmistamiseksi. Piipahda milloin tahansa yöpymisesi aikana.
Muilta kuin hotellin vierailta 595 SEK
Varaa aika etukäteen. Pääsymaksu kattaa puoli päivää klo 7.30–13.30, 14.00–20.00 tai yöuinnin.
Kampanja muille kuin hotellin vieraille
Muut kuin hotellin vieraat pääsevät The Nestiin kesäkaudella vain 395 SEK:n hintaan / hlö, maanantaista torstaihin. Ota meihin yhteyttä ja varaa vierailusi kampanjakoodilla ”Summer Madness”.

Hoidot 

The Nest on paljon muuta kuin tavallinen wellness-osasto. Täällä panostetaan kestävään kehitykseen ja uteliaisuuteen. Tarjolla onkin lukuisia erilaisia tee-se-itse-hoitoja, jotka saat itse tehdä meidän ohjauksessamme. Kerromme vinkkejä ja annamme ohjeita ihonhoitoon – tietoa, josta sinulle on hyötyä läpi elämäsi.

Downtown Mist DIY -paketti

  • 195 SEK – Käytä paikan päällä tai vie kotiin

Meraki Facial Ritual -kasvohoito

  • Spa-hoitajan ohjauksessa 395 SEK
  • Tutustu hoitoon tällä videolla (varaus ennakkoon)

Klassinen hieronta  (suosittelemme varaamaan ajan ennakkoon, saatavuuden mukaan)

  • 30 min 695 SEK
  • 60 min 1 095 SEK
  • 90 min 1 595 SEK

Varaa ajat ja hoidot etukäteen

Yksityistapahtumat

Tiesitkö, että voit vuokrata The Nestin yksityistapahtumaasi tai juhlaasi varten? Ota varauspalveluun yhteyttä, jos haluat lisätietoja.

Säännöt
The Nest on urbaani pakopaikka ja keidas poissa kaupungin stressistä. Suosittelemmekin jättämään puhelimet pois. Puhelut ovat kiellettyjä, mutta voit ottaa vierailustasi kuvan muistoksi. Lapset ovat lähellä sydäntämme, mutta tämä ei ole lasten paikka – hotellissa on muita alueita lapsille. The Nest on rentoutumiseen, lepäämiseen ja akkujen lataamiseen tarkoitettu paikka aikuisille. Yli 16-vuotiaat ovat tervetulleita The Nestiin. Tervetuloa The Nestiin – toivottavasti vierailusi on nautinnollinen.