The Nest Wellness

Ylimmässä kerroksessa upeissa maisemissa sijaitsevalla wellness-osastolla on ulkouima-allas, sauna ja elämyssuihkut.

Hyvinvointia meidän tavallammeTaianomainen wellness-osasto The Nest sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa, ja sieltä on upeat näköalat Tukholman kattojen ylle. Täällä yhteisöllisyys ja hyvinvointi kohtaavat. Aloita päiväsi joogalla tai lue kirjaa terassilla. Nauti altaan reunalta näköaloista vanhaankaupunkiin ja Riddarfjärden-lahdelle tai rentoudu linnunpesän muotoisessa saunassa. Kokeile jotain itse tehtävistä hoidoistamme (tuotteita voi ostaa The Nestin vastaanotosta) ja hemmottele itseäsi kattobaarin mocktaililla tai cocktaililla. Downtown Camper -hotellin vieraat saavat alennuksen pääsymaksusta.

Meille tärkeintä on vieraidemme terveys ja turvallisuus. Tämänhetkisestä tilanteesta johtuen olemme väliaikaisesti sulkeneet The Nest -wellness-osaston.

Pääsymaksu

Hintaan sisältyy pääsy ulkouima-altaalle, elämyssuihkut, sauna sekä kylpytakki, pyyhe ja tohvelit. Ikäraja: 16.

Hotellin vierailta 395 SEK
Varaa etukäteen saatavuuden varmistamiseksi. Ensimmäisen käynnin jälkeen maksuton pääsy yöpymisen aikana riippuu saatavuudesta.
Muilta kuin hotellin vierailta 595 SEK
Varaa aika etukäteen. Pääsymaksu kattaa puoli päivää klo 7.30–13.30, 14.00–20.00 tai yöuinnin.
Kampanja
Juuri nyt hotellin vieraat voivat vierailla The Nest -wellness-osastolla maanantaista torstaihin 195 SEK:n hintaan. Hinta muilta kuin hotellin vierailta on 395 SEK.

Hoidot

The Nest on paljon muuta kuin vain tavallinen wellness-osasto. Täällä panostetaan kestävään kehitykseen ja uteliaisuuteen. Tarjolla onkin lukuisia erilaisia tee-se-itse-hoitoja, jotka saat itse tehdä meidän ohjauksessamme. Kerromme vinkkejä ja annamme ohjeita ihonhoitoon – tietoa, josta sinulle on hyötyä läpi elämäsi.

Downtown Mist DIY -paketti

  • 195 SEK – Käytä paikan päällä tai vie kotiin

Meraki Facial Ritual -kasvohoito

  • Spa-hoitajan ohjauksessa 395 SEK
  • Tutustu hoitoon tällä videolla (varaus ennakkoon)

Varaa ajat ja hoidot etukäteen

Säännöt
Tervetuloa The Nest -wellness-osastolle – inspiroivaan paikkaan täynnä uusia elämyksiä. Ilo, yhteenkuuluvuus ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja, ja siksi vaalimme puhelimista vapaata ympäristöä. Puhelut ovat kiellettyjä, mutta voit ottaa vierailustasi kuvan muistoksi. Tutustu cocktail-menumme makuihin, tapaa ystäviäsi, tutustu uusiin ihmisiin ja nauti musiikista sekä taianomaisista näköaloista Downtown Camper -hotellin ylimmästä kerroksesta. Lapset ovat lähellä sydäntämme, mutta tämä ei ole heille sopiva paikka – hotellissa on muita mukavia alueita lapsille. The Nest on seurusteluun ja akkujen lataamiseen tarkoitettu paikka aikuisille. Yli 16-vuotiaat ovat tervetulleita The Nestiin.