The Nest Wellness

Ylimmässä kerroksessa upeissa maisemissa sijaitsevalla wellness-osastolla on ulkouima-allas, sauna ja elämyssuihkut.

 Todellinen hyvinvoinnin keidasTaianomainen wellness-osasto The Nest sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa ja sieltä on upeat näköalat Tukholman kattojen ylle. Aloita päiväsi joogalla tai lue kirjaa terassilla. Nauti näköaloista vanhaankaupunkiin ja Riddarfjärden-lahdelle altaan reunalta tai rentoudu linnunpesän muotoisessa saunassa. Kokeile jotain itse tehtävistä hoidoistamme (tuotteita voi ostaa The Nestin vastaanotosta) ja hemmottele itseäsi kattobaarin mocktaililla tai cocktaililla. Downtown Camper -hotellin vieraat saavat alennuksen pääsymaksusta.

Henkilökunta on paikalla joka päivä klo 7.30–20.00 ja lauantaisin olemme auki klo 22.00 asti. Varaa vierailuaikasi:

  • 1. vuoro: 7.30–13.30*
  • 2. vuoro: 14.00–20.00*
  • Yöuinti: 20.00–22.00* (vain lauantaisin)

*Peruutuksista ei veloiteta lisämaksua, kun ne tehdään viimeistään saapumispäivää edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä.

Yöuinti

Yöuinti on joka lauantai. Aloita iltasi upealla tavalla ulkouima-altaassa, lämmittele saunassa ja nauti cocktail ystäviesi kanssa.

Sisäänkäynti

Hintaan sisältyy lämmin ulkouima-allas (n. 38 astetta), elämyssuihkut, sauna ja rentoutumishuone sekä kylpytakki, pyyhe ja tohvelit. Voit pitää kylpytakin muistona vierailustasi. Ikäraja on 16 vuotta.

Hotellin vierailta 395 SEK
Varaa etukäteen varmistaaksesi paikkasi tai piipahda milloin tahansa yöpymisesi aikana.
Muilta kuin hotellin vierailta 595 SEK
Varaa aika etukäteen. Pääsymaksu kattaa puoli päivää klo 7.30–13.30, 14.00–20.00 tai yöuinnin.

Hoidot

Tarjolla on erilaisia hierontoja torstaista sunnuntaihin. Muina päivinä varaus tulee tehdä etukäteen. Aikoja saatavilla rajoitetusti.

The Nest klassinen hieronta

  • 30 min 695 SEK
  • 60 min 1 095 SEK
  • 90 min 1 595 SEK

Joka päivä The Nestissä

10.00 ja 16.00 – Saunarentoutus
11.00 ja 17.00 – Meraki-kasvohoito (30 min 395 SEK) Tutustu hoitoon tällä videolla.

Varaa aika ja hoidot etukäteen

Tapahtumat ja juhlat

Tiesitkö, että voit vuokrata The Nestin yksityiskäyttöön? Ota varauspalveluun yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.

Säännöt
The Nest on urbaani pakopaikka ja keidas vieraillemme, jossa kyse on rentoutumisesta ja rauhasta. Täällä on rauhallista, ja suosittelemmekin jättämään puhelimet pois. Puhelut ovat kiellettyjä, mutta voit ottaa vierailustasi kuvan muistoksi. Lapset ovat lähellä sydäntämme, mutta tämä ei ole lasten paikka – hotellissa on muita alueita lapsille. The Nest on rentoutumiseen, lepäämiseen ja ajanviettoon tarkoitettu paikka aikuisille. Yli 16-vuotiaat ovat tervetulleita The Nestiin. Tervetuloa The Nestiin – toivottavasti vierailusi on nautinnollinen.