Shoppailua Tukholmassa

Tukholman tarjoama ostosvalikoima ja -mahdollisuudet ovat lyömättömät. Täältä löytyy kaikille jotakin. Lue vinkkimme, opastamme sinut Tukholman ostoskaduille ja kerromme lähellä sijaitsevista hotelleista.Shoppaile Tukholmassa

Tukhlomassa on kaikkea NK-tavaratalosta design- ja vintageliikkeisiin Södermalmilla.

Trendikästä ja vintagea

Jos pidät pienten liikkeiden ja uniikkien suunnittelijoiden luomuksista tai haluat penkoa vintagekauppojen monipuolisia valikoimia, suosittelemme SoFoa Södermalmilla. Söderillä kannattaa poiketa myös ihastuttavalla Götgatsbackenilla. Lähin hotellimme Scandic Malmen sijaitsee aivan Söderin keskustassa. 

Hotellit lähellä trendikkäitä ostospaikkoja:

Scandic Malmen
Götgatan 49–51

Scandic Sjöfartshotellet
Katarinavägen 26

Eksklusiivista designia

Jos pidät tunnettujen suunnittelijoiden ja muotitalojen laadukkaasta muodista, suosittelemme käymään Sturegallerianissa, Biblioteksgatanilla, Birger Jarlsgatanilla ja NK:ssa. Täältä löytyy kaikkea Guccista, Louis Vuittonista ja Marc Jacobsista Acneen, Filippa K:hon ja Hopeen.

Hotelli lähellä eksklusiivisia ostospaikkoja:

Scandic Anglais
Humlegårdsgatan 23

Scandic Park
Karlavägen 43

Vastinetta rahoille

Jos etsit muodikkaita ja trendikkäitä vaatteita edulliseen hintaan, kannattaa suunnata keskustaan ja Drottninggatanille. Täällä on lukuisia suuria vaateketjuja, kuten Zara, Indiska, Lindex ja useita H&M-myymälöitä, joiden valikoimat vaihtelevat.

Hotellit lähellä parhaita ostoskatuja:

Scandic Grand Central

Kungsgatan 70

Haymarket by Scandic
Hötorget 13–15

Scandic No 53
Kungsgatan 53

Scandic Klara
Slöjdgatan 7

Scandic Norra Bantorget
Wallingatan 15

Scandic Continental
Vasagatan 22