Ostoksilla Tukholmassa

Tukholman tarjoama ostosvalikoima ja -mahdollisuudet ovat lyömättömät. Täältä löytyy kaikille jotakin. Lue vinkkimme, opastamme sinut Tukholman ostoskaduille ja kerromme lähellä sijaitsevista hotelleista.Shoppaile Tukholmassa

Oma tyyli ja budjetti ovat tärkeitä ostosmatkaa suunniteltaessa. Olemme miettineet kolme ostosaluetta kaikille sen mukaan, mitä etsitään:

Trendikästä ja vintagea

Jos pidät pienten puotien ja uniikkien suunnittelijoiden löytämisestä tai haluat penkoa vintagekauppojen monipuolisia valikoimia, kannattaa käydä Södermalmin SoFossa. Söderillä kannattaa käydä kävelyllä myös ihastuttavalla Götgatsbackenilla. Lähin hotellimme Scandic Malmen sijaitsee vain korttelin päässä SoFon sydämestä.

Hotellit lähellä trendikkäitä ostospaikkoja:

Scandic Malmen
Götgatan 49–51

Scandic Sjöfartshotellet
Katarinavägen 26

Eksklusiivista designia

Jos pidät tunnettujen suunnittelijoiden ja muotitalojen laadukkaasta muodista, suosittelemme käymään Sturegallerianissa, Biblioteksgatanilla, Birger Jarlsgatanilla ja NK:ssa. Täältä löytyy kaikkea Guccista, Louis Vuittonista ja Marc Jacobsista Acneen, Filippa K:hon ja Hopeen.

Hotelli lähellä eksklusiivisia ostospaikkoja:

Scandic Anglais
Humlegårdsgatan 23

Scandic Park
Karlavägen 43

Vastinetta rahoille

Jos etsit muodikkaita ja trendikkäitä vaatteita edulliseen hintaan, kannattaa suunnata keskustaan ja Drottninggatanille. Täällä on lukuisia suuria vaateketjuja, kuten Zara, Indiska, Lindex ja useita H&M-myymälöitä, joiden valikoimat vaihtelevat.

Hotellit lähellä edullisia ostospaikkoja:

Scandic Grand Central
Kungsgatan 70

Haymarket by Scandic
Hötorget 13–15

Scandic No 53
Kungsgatan 53

Scandic Klara
Slöjdgatan 7

Scandic Norra Bantorget
Wallingatan 15

Scandic Upplandsgatan
Upplandsgatan 4

Scandic Continental
Vasagatan 22