Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Restaurant
Restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola

Ravintolamme sijaitsee avoimella pihalla ja sitä ympäröi trooppinen puutarha palmupuineen, kalalampineen ja vesiputouksineen.

Ota yhteyttä

+46 8 517 344 00

Ravintolamme sijaitsee avoimella pihalla ja sitä ympäröi trooppinen puutarha palmupuineen, kalalampineen ja vesiputouksineen. Miksi et kokeilisi yhtä neljästä klassikostamme? Vaikka moderni keittiö onkin mainio, hyvin valmistettu klassikko voittaa aina. Siksi olemme uhranneet niin paljon rakkautta neljän suosituimman ruokalajimme eteen. Steak Café de Paris, Caesar Salad, Burger Fries ja Chocolate Trifle. Tai miksi et kokeilisi yhtä illalliserikoisuuksistamme? Ravintola sijaitsee trooppisessa sisäpuutarhassa, jossa on lasikatto, palmupuita, vesiputous ja karppiallas, jotka luovat rennon ilmapiirin.

Oletko kyllästynyt perinteiseen jouluiseen noutopöytään?
Scandic Infra City -hotellissa olemme luoneet ainutlaatuisen joulukuun noutopöydän, joka sisältää makuja Karibialta ja Amerikan etelävaltioista. Tämä heijastaa amerikkalaista perintöämme ja trooppista puutarhaamme. Jos haluat lisätietoja tai tehdä varauksen, lue PDF

Ravintolamme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:30-01:00, Fri 16:30-00:00, Sat 16:30-23:30, Sun 16:30-22:00