Varaa

Restaurant
Restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola

Ravintolamme sijaitsee avoimella pihalla ja sitä ympäröi trooppinen puutarha palmupuineen, kalalampineen ja vesiputouksineen.

Ota yhteyttä

+46 8 517 344 00

Ravintolamme sijaitsee avoimella pihalla ja sitä ympäröi trooppinen puutarha palmupuineen, kalalampineen ja vesiputouksineen. Miksi et kokeilisi yhtä neljästä klassikostamme? Vaikka moderni keittiö onkin mainio, hyvin valmistettu klassikko voittaa aina. Siksi olemme uhranneet niin paljon rakkautta neljän suosituimman ruokalajimme eteen. Steak Café de Paris, Caesar Salad, Burger Fries ja Chocolate Trifle. Tai miksi et kokeilisi yhtä illalliserikoisuuksistamme? Ravintola sijaitsee trooppisessa sisäpuutarhassa, jossa on lasikatto, palmupuita, vesiputous ja karppiallas, jotka luovat rennon ilmapiirin.

Oletko kyllästynyt perinteiseen jouluiseen noutopöytään?
Scandic Infra City -hotellissa olemme luoneet ainutlaatuisen joulukuun noutopöydän, joka sisältää makuja Karibialta ja Amerikan etelävaltioista. Tämä heijastaa amerikkalaista perintöämme ja trooppista puutarhaamme. Jos haluat lisätietoja tai tehdä varauksen, lue PDF

Hotelli, ravintola ja baari eivät ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, sekä Apple- ja Samsung Pay.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Bar: Mon-Sun Closed