Scandic Malmen

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö
Takaisin hotelliin

Lilla Hotellbaren

Kuuntele tunnettujen artistien esityksiä ja laula mukana, tai löydä ensimmäisten joukossa uusi lahjakkuus. Nauti hyvistä drinkeistä ja maistele baarin ruokalistan antimia. Meillä on sekä DJ:n soittamaa että live-musiikkia vähintään kuutena päivänä viikossa.

Ota yhteyttä

+468 517 347 00

Emme aio myöskään veloittaa siitä – pitäähän hyvän musiikin olla helposti saatavilla. Tilaa on runsaasti, joten pöytävarauksesta ei tarvitse murehtia. Etsitpä sitten viihdettä koko perjantai-illaksi tai vain rentoa menoa muutamaksi tunniksi sunnuntai-iltana, oma pikku musiikkibaarimme keskellä Södermalmin runsasta kulttuuritarjontaa ja yöelämää on oikea paikka sinulle.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Wed-Thu 19:00-02:00, Fri-Sat 17:00-02:00, Mon-Tue, Sun Closed