Scandic Malmen, Lilla Hotellbaren, bar, overview
Scandic Malmen, Lilla Hotellbaren, bar, overview

Scandic Malmen

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Lilla Hotellbaren

Kuuntele tunnettujen artistien esityksiä tai tutustu uuteen tähteen ensimmäisten joukossa. Nauti hyvistä drinkeistä ja maistele baarin menun antimia. DJ:t ja livebändit soittavat täällä vähintään kuutena päivänä viikossa.

Ota yhteyttä

+468 517 347 00

Tilaa on runsaasti, joten pöytävarauksesta ei tarvitse murehtia. Konsertteihin myydään lippuja; kaikkeen muuhun on vapaa pääsy. Etsitpä sitten viihdettä perjantai-illaksi tai vain rentoa menoa muutamaksi tunniksi keskiviikkoiltana, oma pikku musiikkibaarimme keskellä vilkasta Södermalmia on oikea paikka sinulle.


Baari ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, kuten VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Thu, Sun 17:00-02:00, Fri-Sat 16:00-02:00