Varaa

Bar
Bar
Takaisin hotelliin

Lilla Hotellbaren

Kuuntele tunnettujen artistien esityksiä tai tutustu uuteen tähteen ensimmäisten joukossa. Nauti hyvistä drinkeistä ja maistele baarin menun antimia. DJ:t ja livebändit soittavat täällä vähintään kuutena päivänä viikossa.

Ota yhteyttä

+468 517 347 00

Tilaa on runsaasti, joten pöytävarauksesta ei tarvitse murehtia. Konsertteihin myydään lippuja; kaikkeen muuhun on vapaa pääsy. Etsitpä sitten viihdettä perjantai-illaksi tai vain rentoa menoa muutamaksi tunniksi keskiviikkoiltana, oma pikku musiikkibaarimme keskellä vilkasta Södermalmia on oikea paikka sinulle.


Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkan päällä. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, minkä vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, ei hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Fri 17:00-01:00, Sat 18:00-01:00, Mon-Thu, Sun Closed