Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Bistro Malmen
Bistro Malmen
Takaisin hotelliin

Bistro Malmen

Bistro Malmen sijaitsee trendikkään Södermalmin ytimessä. Täällä inspiroivat maut ja raaka-aineet ovat loistava yhdistelmä Kapkaupunkia ja New Yorkin monikulttuurista ravintola-aluetta, China Townia. Koko menulla noudatetaan yleistä Fun dining & sharing -konseptia. Valmistaudu leikkisiin uusiin tulkintoihin perinteisistä klassikoista niin lounaalla kuin illallisella.

Kokkimme ovat inspiroituneet erilaisista ruokakulttuureista, musiikista sekä taiteesta ja illallismenultamme löydät kaikkea herkullisista kala-annoksista rentoihin hampurilaisiin. Kansainväliset maut ovat pääosassa myös suositulla lounaalla.

Toivomme vieraidemme tunnistavan aina omaleimaisen tyylimme. Todellisen Fun dining & sharing -teeman mukaisesti Scandic Malmen toivottaa sinut aina tervetulleeksi nauttimaan ruoasta, viettämään aikaa perheillallisella tai pitämään hauskaa ystävien kesken.

Tarjoamme runsaan aamiaisen joka päivä. Tiesithän, että olet tervetullut runsaalle aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä.


Tervetuloa!


Ravintola ei ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät useimmat luottokortit, kuten VISA, MasterCard ja American Express. Käteisellä voi maksaa hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed