Restaurant Koggen and pool
Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen Restaurant Koggen

Scandic Visby

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti aamiaisesta, lounaasta ja illallisesta Koggen- ja Villa Manhem -ravintoloissamme. Tarjoamme hyvää kotitekoista ruokaa rennossa ympäristössä.

Ota yhteyttä

+46 498 201241

Keittiössämme käytetään mahdollisimman paljon gotlantilaisilta viljelijöiltä ja tiloilta peräisin olevia aineksia sekä ruoissa että juomissa. Ruokamme valmistetaan kauden parhaista aineksista. Niissä maistuu Gotlanti.

Koggen-ravintolaan mahtuu ruokailemaan 80 vierasta. Siellä tarjotaan herkullisia Scandic-klassikoita sekä talon oman, kausittain vaihtuvan à la carte -menun herkkuja. Sään salliessa ravintolassa on runsaasti paikkoja myös ulkona, mistä näkee allas- ja leikkialueille. Kesällä voi vilvoitella ulkobaarissa suuren uima-altaan äärellä.

Villa Manhem -ravintolassa on tarjolla herkullinen runsas aamiainen. Ravintolan voi myös varata suurempia juhlia varten: tilaa on noin sadalle vieraalle kahdessa tasossa. Illalliselle ja lounaalle ravintolan katutasoon mahtuu 50 vierasta ja alempaan kerrokseen 40 vierasta. Viehättävältä terassilta avautuu näköala satamaan.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-10:00, Sat-Sun 06:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed