Varaa

Restaurant Koggen and pool
Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen Restaurant Koggen
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti aamiaisesta, lounaasta ja illallisesta Koggen- ja Villa Manhem -ravintoloissamme. Tarjoamme hyvää kotitekoista ruokaa rennossa ympäristössä.

Ota yhteyttä

+46 498 201241

Keittiössämme käytetään mahdollisimman paljon gotlantilaisilta viljelijöiltä ja tiloilta peräisin olevia aineksia sekä ruoissa että juomissa. Ruokamme valmistetaan kauden parhaista aineksista. Niissä maistuu Gotlanti.

Koggen-ravintolaan mahtuu ruokailemaan 80 vierasta. Siellä tarjotaan herkullisia Scandic-klassikoita sekä talon oman, kausittain vaihtuvan à la carte -menun herkkuja. Sään salliessa ravintolassa on runsaasti paikkoja myös ulkona, mistä näkee allas- ja leikkialueille. Kesällä voi vilvoitella ulkobaarissa suuren uima-altaan äärellä.

Villa Manhem -ravintolassa on tarjolla herkullinen runsas aamiainen. Ravintolan voi myös varata suurempia juhlia varten: tilaa on noin sadalle vieraalle kahdessa tasossa. Illalliselle ja lounaalle ravintolan katutasoon mahtuu 50 vierasta ja alempaan kerrokseen 40 vierasta. Viehättävältä terassilta avautuu näköala satamaan.

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa kortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:00-11:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-21:00

Menut