Yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailut 2018

Vuoden 2018 yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailut järjestetään Berliinissä 7.–12.8.2018. Tuolloin kaupungista tulee valtava urheiluareena, ja tuhannet katsojat ympäri maailmaa täyttävät kadut. Täältä löydät tapahtumapaikat, suurimmat puistot ja parhaimmat kuntoilualueet.

Vuoden 2018 yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailut järjestetään Berliinissä

Kyseessä on vuoden urheilutapahtuma Berliinissä 2018 – yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailut valtaavat Saksan pääkaupungin kuudeksi päiväksi. Eurooppalaiset yleisurheilun tähtinimet kilpailevat mitaleista hyppy-, heitto- ja ratalajeissa.

Missä tarkalleen yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailut järjestetään?

Urheilukilpailuiden tapahtumapaikka ja pääareena on Berliinin olympiastadion Charlottenburgissa. Katsojat voivat seurata muun muassa kuulantyöntöä, kiekonheittoa, keihäänheittoa, korkeushyppyä, pituushyppyä, moukarinheittoa ja seiväshyppyä. Stadion ei ole ainoastaan ulkoasunsa vuoksi yksi Berliinin suosituista turistinähtävyyksistä, vaan sisätilatkin ovat ehdottomasti käynnin arvoiset. Stadionilla on uusin teknologia ja henkeäsalpaava tunnelma sekä lähes 75 000 istumapaikkaa. Koe välierät, alkuerät, semifinaalit ja finaalit yhdessä Saksan monumentaalisimmista urheiluareenoista. Liput ovat jo myynnissä.

Vuoden 2018 yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailujen oheistapahtumat

Vuonna 2018 reitit Tiergartenin puiston ympäri suljetaan maratonia varten. Tämä on juuri oikea paikka, jos haluat paeta vilinää tai lenkkeillessäsi haluat nauttia raittiista ilmasta kuumien kesäkuukausien aikana.
Vesiurheilulajit kilpaillaan todennäköisesti Berliinin länsipuolella sijaitsevalla Havel-joella, jossa on monia tähän tarkoitukseen sopivia pitkiä joenpätkiä.
Ulkoilmalajit kilpaillaan Gleisdreieckin urheilupuistossa lähellä Potsdamer Platzia. Täällä on urheilusta innostuneille kaikenlaisia urheilumahdollisuuksia luisteluradoista ja trampoliineista nojapuihin ja leuanvetotankoihin.
Jopa entisellä Tempelhofin lentoaseman kentällä on runsaasti tilaa urheilla.

Scandic-hotellit lähellä yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailuiden tapahtumapaikkoja

Jotta pääseminen yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailuiden tapahtumapaikoille olisi mahdollisimman helppoa, suosittelemme Berliinissä sijaitsevia hotellejamme.

Scandic Berlin Kurfürstendamm

Charlottenburgin kaupunginosassa sijaitsevasta hotellista pääsee kätevästi Olympiastadionille noin 20 minuutissa metrolla tai autolla. Tiergartenin puisto on kävelymatkan päässä.

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Potsdamer Platzilla, ja sieltä on muutaman minuutin kävelymatka niin Gleisdreieckin kuin Tiergartenin puistoon. Tempelhofin kentälle pääsee metrolla noin 30 minuutissa.

 

Aina Scandicissa: