Scandic Hamburg Emporio

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Bar & Lounge H20

Rentoudu drinkin äärellä joko hotellin baarissa tai terassilla. Hotellin H20-baarin cocktail-lista on kattava, ja saat sieltä kaupungin parhaan Gin Tonicin!

Ota yhteyttä

+49 40 4321 872133

Scandic Hamburg Emporio -hotellin Bar & Lounge H2O sijaitsee hotellin sydämessä. Miellyttävä musiikki ja mukavat huonekalut kutsuvat jäämään ja nauttimaan ruotsalaista ruokaa ja kylmiä juomia. Jos vietät kesäisin mieluummin aikaa ulkosalla, istuudu suihkulähteiden ympäröimälle mukavalle terassillemme.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Thu, Sun 14:30-00:00, Fri-Sat 14:30-02:00 (Christmas Sat 24.12. - Mon 26.12.2016: Mon, Sat-Sun 14:30-00:00, Tue-Fri Closed)

Menut