Varaa

Scandic-Hamburg-Emporio-restaurant-evening-setup_-.jpg
Scandic-Hamburg-Emporio-restaurant-evening-setup_-.jpg
Currently the opening hours of our restaurant may be different than usual. Please ask our team directly for the opening hours.
Takaisin hotelliin

Ravintola H20

Scandic Hamburg Emporio -hotelli on kehittänyt oman ravintolakonseptinsa teemalla ”Hampuri–Tukholma”. H2O on ravintola, baari ja lounge.

H2O:ssa vieraat voivat tutustua ruotsalaiseen ja pohjoissaksalaiseen keittiöön nauttien samalla rennosta ja viihtyisästä muotoilusta, josta Scandic Hamburg Emporio tunnetaan. H2O:n keskellä on avoin näyttelykeittiö. Se noudattaa kestävyyden, avoimuuden ja lämmön periaatteitamme, ja siellä hotellivieraat voivat seurata ruokansa valmistumista kokkien käsissä. Suurin osa ainesosista on reilun kaupan tuotteita ja hankittu lähiseudulta. Salaattien ja voileipien kaltaisia välipaloja voi tilata viereisestä baarista, jossa soi miellyttävä taustamusiikki. Lämpimällä säällä voit nauttia ateriat ja juomat pihaterassilla.

Ota huomioon: jos huonevarauksesi ei sisällä aamiaista, voit aina ostaa sen paikan päällä hintaan 23 €/hlö/vrk. Alle 15-vuotiaat lapset syövät aamiaisen veloituksetta maksavan aikuisen kanssa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:30, Sat-Sun 06:30-11:30