Varaa

breakfast at Scandic Hamburg Emporio
breakfast at Scandic Hamburg Emporio terrace of Scandic Hamburg Emporio terrace of Scandic Hamburg Emporio
Takaisin hotelliin

Ravintola H20

Rauhoittavaa sinistä seinillä, värikästä vaihtelua lautasilla. Päivän kulinaarinen kohokohta odottaa H²O-ravintolassa. Aamiaisella on vähintään 50 % luomutuotteita.

Panostamme ruokiin, jotka ovat sekä maukkaita että terveellisiä. Arvostamme erityisesti sesonki- ja lähituotteita, jotka on hankittu ensisijaisesti kestävästä viljelystä. Pääravintolamme on suunniteltu skandinaavisen kesän väreissä, joissa on paljon vihreää ja rentouttavia sävyjä. Jos kuuntelet tarkkaan, voit jopa kuulla lintujen sirkutusta ja mehiläisten huminaa. Ravintola soveltuu erinomaisesti erikokoisille ryhmille ja jopa 230 hengelle erilaisten istumajärjestelyiden ja visuaalisten jakoelementtien ansiosta.

Shopista löydät valikoiman välipaloja ja juomia ympäri vuorokauden. Kysy ajankohtaiset aukioloajat sekä ravintolatarjous suoraan hotellissa.

Ota huomioon: jos huonevarauksesi ei sisällä aamiaista, voit aina ostaa sen paikan päällä hintaan 26 €/hlö/vrk. Lapset syövät (12-vuotiaaksi asti) aamiaisen veloituksetta maksavan aikuisen kanssa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00