Varaa

restaurant at Scandic Hamburg Emporio
restaurant at Scandic Hamburg Emporio
Unfortunately our restaurant is temporarily closed. We will be happy to serve you drinks at the bar. The lobby shop, open around the clock, is also at your disposal. Breakfast will be served as usual.
Takaisin hotelliin

Ravintola H20

Scandic Hamburg Emporio -hotelli on kehittänyt oman ravintolakonseptinsa teemalla ”Hampuri–Tukholma”. H2O on ravintola, baari ja lounge.

H2O:ssa vieraat voivat tutustua ruotsalaiseen ja pohjoissaksalaiseen keittiöön nauttien samalla rennosta ja viihtyisästä muotoilusta, josta Scandic Hamburg Emporio tunnetaan. H2O:n keskellä on avoin näyttelykeittiö. Se noudattaa kestävyyden, avoimuuden ja lämmön periaatteitamme, ja siellä hotellivieraat voivat seurata ruokansa valmistumista kokkien käsissä. Suurin osa ainesosista on reilun kaupan tuotteita ja hankittu lähiseudulta. Salaattien ja voileipien kaltaisia välipaloja voi tilata viereisestä baarista, jossa soi miellyttävä taustamusiikki. Lämpimällä säällä voit nauttia ateriat ja juomat pihaterassilla.

Ota huomioon: jos huonevarauksesi ei sisällä aamiaista, voit aina ostaa sen paikan päällä hintaan 23 €/hlö/vrk. Alle 15-vuotiaat lapset syövät aamiaisen veloituksetta maksavan aikuisen kanssa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00