Hotellit Hampuri

Kun matkustat Hampuriin, pohjoisen Saksan hansakaupunkiin, muista käydä vanhalla varastoalueella ja sataman rantakadulla. Suuntaa illalla Reeperbahnille, jossa sijaitsee erilaisia baareja ja yökerhoja, tai käy katsomassa yksi musikaaleista. Hampurin-hotellimme, Scandic Hamburg Emporio, sijaitsee kaupungin sydämessä, aivan Gänsemarktin ja Alsterin lähellä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Hampuri - Saksan portti maailmaan

Hampurissa on runsaasti erilaisia nähtävyyksiä, paljon koettavaa sekä monenlaisia ostosmahdollisuuksia. Yksi ehdottomasti kokemisen arvoinen nähtävyys on Hampurin satama, johon saapuu tuhansia laivoja ympäri maailmaa. Kaupunki muodostuu viehättävistä ja tyylikkäistä kaupunginosista, ja sen monimuotoinen kulttuurielämä tarjoaa runsaasti näkemistä. Hampurilla on monta tarinaa kerrottavanaan ja se kuuluu Pohjois-Saksan mielenkiintoisimpiin kohteisiin.

Upeat ostosmahdollisuudet ja maisemaravintoloita

Scandic Hamburg Emporio on ihanteellinen lähtöpiste, kun haluat tutustua kävelyetäisyydellä sijaitseviin Elbe-jokeen ja Alster-järveen. Hyvä aloitus päivälle voi olla aamuinen lenkki järven ympäri. Levähdä hetki jossakin kahvilassa tai ravintolassa, joista avautuu vaikuttavat näkymät veden ylle. Jos olet aikaisin liikkeellä, käy jollakin kalatoreista. Hampurissa kannattaa maistaa tuoretta kalaa. Vastapyydettyjä meren antimia on varmasti ravintoloiden ruokalistoilla. Nauti ateria viehättävässä baarissa tai tyylikkäässä gourmet-ravintolassa.

”Gänsemarkt”-ostosalueen lähellä sijaitseva hotelimme palvelee myös ostoksista kiinnostuneita. Hampuri on myös shoppailijan mekka, etsitpä sitten huippumuotia tai hyviä tarjouksia second hand -liikkeistä. ”Hamburger Meile” on valtava ostoskeskus, jonka tunnistaa helposti sen kullanvaaleasta alumiinijulkisivusta. Vanhassakaupungissa on lukemattomia kauppoja, etkä varmasti palaa hotelliin tyhjin käsin.

Vilkas yöelämä

Sternschanze on boheemi alue täynnä baareja, ravintoloita ja yökerhoja. Legendaarisella punaisten lyhtyjen alueella, Reeperbahnilla, on runsaasti ravintoloita, teattereita ja päiväsaikaan tarjottavaa viihdettä, mutta kuuluisaksi se on tullut vilkkaasta yöelämästään.