Aulanko Golf

Aulanko Golf sijaitsee Scandic Aulangon kylpylän vieressä Hämeenlinnan upeissa kulttuurimaisemissa. Golfklubilla on yksi 18 reiän kenttä Eversti sekä yhdeksän reiän puistokenttä Hugo.GolfLOMA Aulangon kylpylässä

Aulanko Golf

18-reikäinen Eversti sijaitsee Aulangon puistoalueen reunassa ja Aulangon perinteikäs 9-reikäinen Hugo on Suomen vanhin alkuperäisessä muodossaan oleva golfkenttä.

Osta Greenfee suoraan hotellista

Majoittuessasi Scandic Aulanko -hotellissa, voit ostaa greenfeen hotellista vain 45 €/kpl. Sisältää 2 kierrosta Hugo-kentällä. Voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Varaa tii-aika

Tii-aika Aulanko Golfin Caddiemasterista puh. +358 3 653 7741 tai toimisto@aulankogolf.fi tai netissä.

Majoitus

Scandic Friends -jäsenenä majoitut edullisesti Scandic Aulanko -kylpylähotellin golf-loman yhteydessä. Majoituksen voit varata 20 % alennuksella Scandic Friends -jäsenetuhintaan. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden.

Kenttäesittely

Eversti

Vuonna 2006 valmistunut Eversti sijaitsee Aulangon puistoalueen reunassa, näkötornin valvovan silmän alla. Everstin suunnitellut golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilander on onnistunut sijoittamaan ja muotoilemaan kentän väylät alueen ympäristöön kuin ne olisivat olleet osana kulttuurimaisemaa jo usean kymmenen vuoden ajan. 

Hugo

Aulangon perinteikkään yhdeksän reiän puistokentän on suunnitellut skotlantilainen Fred Smith. Hugo on maamme vanhin alkuperäisessä muodossaan oleva golfkenttä. Ensimmäiset kierrokset kentällä pelattiin vuonna 1940. Hugon kaltevat ja nopeat griinit sekä jykevät tammet vaativat pelaajalta hyvää lähipelitaitoa ja malttia.