Aulangon aktiviteetit

Scandic Aulanko ja Aulangon alue tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja liikuntaan, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.LOMAYÖT 20 % ALENNUKSELLA

Juuri nyt varaat kesän hotelliyöt 20 % alennuksella varauskoodilla FG2. Ei ennakkomaksua, joustava muutos- ja peruutusoikeus.

Mitä tehdä Aulangolla?

Aulanko tarjoaa upeat puitteet aktiivisella lomalle. Hoidetut ja valaistut puistotiet sekä ulkoilureitit hemmottelevat ulkoilijaa ympäri vuoden ja HugoPark-seikkailupuistossa Scandic Aulanko -hotellin vieressä viihtyy koko perhe. Alue on myös suosittu golfkohde ja Aulangon kesäteatterin upeat musikaalit viihdyttävät kesäisin.

Aktiviteetteja Scandic Aulangolla ja ympäristössä

Golf, ratsastus, tennis, keilaus, melonta ja luonnossa liikkuminen ovat aina olleet osa Aulankoa. Kattavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tarjoavat ainutlaatuiset puitteet luonnossa liikkujille, kävelijöille ja urheilijoille.

 • Kylpylä
 • Hohtokeilahalli
 • Aulanko Areenan liikuntamaailma
 • Hugo Park -seikkailupuisto – Hotellin vastaanotosta liput alennettuun hintaan 25 €/kpl, sis. käsineet.
 • Tennis – Hotellin vieressä on neljä ulkotenniskenttää. Vuoron voi varata Aulangon tenniskentät -sivuilta.
 • Aulanko Golf:in kaksi golfkenttää sijaitsevat aivan hotellin vieressä. Lue lisää ja katso edullinen greenfee-tarjous
 • Maksuton frisbeegolf-rata lähtee kylpylän vierestä ja kiertää hotellin alueella puistossa, kiekkoja voi vuokrata hotellin vastaanotosta.
 • Upeat ulkoilureitit – valaistu pururata ja maastohiihtoreitit vapaalle ja perinteiselle hiihdolle.
 • Aulangon puistometsä ja näkötorni - luonnonsuojelualueen puistohistoria alkaa 1800-luvulta eversti Hugo Standertskjöldin perustamasta englantilaisyylisestä maisemapuistosta. Alueen näkötornista aukeaa huikea näköala Vanajaveden laaksoon.
 • Risteilyt – ihaile kauniita järvimaisemia ja nauti lounas tai raikkaita juomia vaihtuvissa Vanajaveden maisemissa.
 • Ratsastus – Aulangon ratsastuskoulu hotellin vieressä tarjoaa ratsastustuntien lisäksi ajelua vaunuilla tai reellä ja talutus- sekä maastoratsastusta.
 • Pyöräily – polkupyöriä vuokrattavissa vastaanotosta hotellivieraille maksutta. Hotellin ympäristössä on upeat ja hyväkuntoiset pyöräreitit.
 • 12-ratainen minigolfrata, hinta 6 €/aikuinen ja 4 €/lapsi 0–14 v.  
 • Viihdeillat ja tähtiesiintyjät Scandic Aulangolla 

Hotellin viereisestä välinevuokraamosta vuokraat kätevästi sup-lautoja, kanootteja, kajakkeja, kirkkovenesoutua, fatbikeja, kickbickeja ja tandempyöriä.

Laskettelu- ja pyöräilykeskus Kalpalinna on auki ympäri vuoden ja sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri – Hajuvettä ja lihapullia 28.7.–15.8.2021

Kesällä 2021 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa laulavat näyttelijät Maria Lund ja Päivi Pylvänäinen tarjoavat hajuvettä ja lihapullia koko rahan edestä. Tämä on teatterin kulisseihin sijoittuva, ronski ja rehellinen matka naisen elämään sen ihanassa kirjavuudessaan. Tässä esityksessä kaksi uraäitiä antavat luvan kurkistaa kulissiensa taakse. Mitä todellisuudessa tapahtuu juuri ennen esitystä, kun epäusko valtaa kesken harjoitusten, miten ideoita syntyy viime hetkessä ja kuinka makealta itselleen nauraminen tuntuukaan.

Osta liput alennettuun hintaan 27 €/hlö etukäteen Scandic Aulanko ja Scandic Hämeenlinna City -hotellien vastaanotosta. Lippuvaraukset tehtävä viimeistään näytöstä edeltävänä päivänä.

Kesäteatterissa on nouseva katsomo ja se on kokonaan katettu! Katso näytösajat suoraan HUK:n nettisivuilta.

Yleisötapahtumia koskevat rajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia sivulla mainittuihin tapahtumiin ja tekemisiin.