Hotellit Aulanko

Aulangon kultturimaisemissa Vanajaveden äärellä on helppo viihtyä. Uniikki Aulanko on kylpylöineen ja golfkenttineen on kylpylähotellien ehdotonta aatelia. Alueen tunnetuimpia nähtävyyksiä on 33 m korkea Näkötorni ja upea puistometsä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

romantikon perinne

Aulangon upean alueen loi Hugo Standertskjöld, asetehtailija, vieraanvarainen hyväntekijä, taitava liikemies ja omalaatuinen romantikko. Hänen satumainen perintönsä on vieläkin aistittavissa upeassa luonnonpuistossa, Joutsen- ja Metsälammilla, suloisissa pitsihuvimajoissa, tekosaarissa, puiston vanhoissa istutuksissa ja taianomaisessa jylhässä Granaattilinnassa.

Tunnetuin kohde lienee jykevä linnantornia muistuttava Aulangon näkötorni, josta avautuvat upeat maisemat järville ja metsien yli silmänkantamattomiin. Tornilta laskeutuvat pitkät raput kallionjyrkännettä pitkin Karhuluolaan ja järven rannalle.

Aulangolla ovat viihtyneet taiteilijat, kuten Alfred Hitchcock, kautta aikojen! Viime vuosisadan alun porvariston hillitty juhlacharmi on vähitellen vaihtunut itsestään huolehtiviin kuntolomailijoihin ja svingejään hioviin golfaajiin, jotka nauttivat Vanajaveden laakson maisemista Suomen toiseksi vanhimmalla golfkentällä.

Ratsukot olivat tuttu näky Aulangolla jo viime vuosisadan alussa, ja kopse kuuluu edelleenkin, sillä Scandic Aulanko -hotellin kupeessa sijaitsee edelleen hevostalli ja ratsastuskoulu.

Hotellit Aulangolla