Design District

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen Design District Helsinki on luovien tekijöiden keskittymä Helsingin sydämessä. Alue levittäytyy Kampista Punavuoreen ja Kaartinkaupunkiin ja kattaa 25 eri katua sekä 200 kiinnostavaa kohdetta.

LOMAYÖT 20 % ALENNUKSELLA

Juuri nyt varaat syksyn ja syysloman hotelliyöt 20 % alennuksella varauskoodilla FG2. Ei ennakkomaksua, joustava muutos- ja peruutusoikeus.

Kiinnostavaa Shoppailua

Suomalainen design ja arkkitehtuuri tutuksi

Design forum shop kuva Visit Finland

Tunnettujen suomalaisten toimijoiden kuten Artekin, Iittalan, Marimekon ja Designmuseon lisäksi alueella on muonipuolisesti esillä kiinnostavia designputiikkeja ja gallerioita sekä muotoiluiltaan erottuvia kahviloita ja ravintoloita.

Katseet katukuvaan

Kotimaisen designin lisäksi Helsingissä voi nauttia monen aikakauden arkkitehtuurin upeista vaikutteista.

Helsingin rautatieasema sekä Kansallismuseo ovat hienoja kansallisromanttisen tyylin edustajia. Jugend (Art Nouveau) kerrostaloja voi ihastella kävelykierroksella Katajanokalla, Kruununhaassa ja Eirassa.

Senaatintorin ympäristö edustaa uusklassista tyyliä, Olympiastadion ja Lasipalatsi puolestaan 30-luvun funktionalismia. Modernismin näyttävimmät rakennukset ovat Temppeliaukion kirkko, sekä Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo.

Hotellit Helsingin Design District -alueen lähellä