Design District

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen Design District Helsinki on luovien tekijöiden keskittymä ja second hand -paratiisi Helsingin sydämessä. Alue levittäytyy Kampista Punavuoreen ja Kaartinkaupunkiin ja kattaa 25 eri katua sekä 200 kiinnostavaa kohdetta.

Erikoistarjous alk. 69 €/2hh/vrk jatkuu

Voimassa koodilla SUVI koko kesän väh. kahden yön majoituksiin Helsingin lisäksi nyt myös hotelli- ja kylpyläkohteisiimme ympäri Suomen.

Erikoistarjous Helsinki alk. 69 €/2hh/vrk jatkuu! Voimassa vähintään kahden yön kesämajoituksiin, mukana nyt myös koko Suomi. Varaa koodilla SUVI 25.6. asti

Kiinnostavaa Shoppailua

Suomalainen design ja arkkitehtuuri tutuksi

Design forum shop kuva Visit Finland

Tunnettujen suomalaisten toimijoiden kuten Artekin, Iittalan, Marimekon ja Designmuseon lisäksi alueella on muonipuolisesti esillä kiinnostavia designputiikkeja ja gallerioita sekä muotoiluiltaan erottuvia kahviloita ja ravintoloita.

Katseet katukuvaan

Kotimaisen designin lisäksi Helsingissä voi nauttia monen aikakauden arkkitehtuurin upeista vaikutteista.

Helsingin rautatieasema sekä Kansallismuseo ovat hienoja kansallisromanttisen tyylin edustajia. Jugend (Art Nouveau) kerrostaloja voi ihastella kävelykierroksella Katajanokalla, Kruununhaassa ja Eirassa.

Senaatintorin ympäristö edustaa uusklassista tyyliä, Olympiastadion ja Lasipalatsi puolestaan 30-luvun funktionalismia. Modernismin näyttävimmät rakennukset ovat Temppeliaukion kirkko, sekä Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo.

Second hand -paratiisi

Helsinki on myös ykköspaikka laatutietoiselle second hand -shoppaajalle ja siksi suosittelemme katsastamaan Design District -alueen kirppikset, vintage- ja second hand -liikkeet, joista voit tehdä kukkaroystävällisiä löytöjä vastuullisesti. Piipahda ainakin näissä liikkeissä seuraavalla kirppiskierroksellasi:

  • Relove 
  • Moody Monday
  • Fasaani Antik & Vintage
  • Punavuoren Patina
  • Kaunis Veera

Hotellit Helsingin Design District -alueen lähellä