Design District

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen Design District Helsinki on luovien tekijöiden keskittymä Helsingin sydämessä. Alue levittäytyy Kampista Punavuoreen ja Kaartinkaupunkiin ja kattaa 25 eri katua sekä 200 kiinnostavaa kohdetta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Kiinnostavaa Shoppailua

Suomalainen design ja arkkitehtuuri tutuksi

Design forum shop kuva Visit Finland

Tunnettujen suomalaisten toimijoiden kuten Artekin, Iittalan, Marimekon ja Designmuseon lisäksi alueella on muonipuolisesti esillä kiinnostavia designputiikkeja ja gallerioita sekä muotoiluiltaan erottuvia kahviloita ja ravintoloita.

Katseet katukuvaan

Kotimaisen designin lisäksi Helsingissä voi nauttia monen aikakauden arkkitehtuurin upeista vaikutteista.

Helsingin rautatieasema sekä Kansallismuseo ovat hienoja kansallisromanttisen tyylin edustajia. Jugend (Art Nouveau) kerrostaloja voi ihastella kävelykierroksella Katajanokalla, Kruununhaassa ja Eirassa.

Senaatintorin ympäristö edustaa uusklassista tyyliä, Olympiastadion ja Lasipalatsi puolestaan 30-luvun funktionalismia. Modernismin näyttävimmät rakennukset ovat Temppeliaukion kirkko, sekä Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo.

Hotellit Helsingin Design District -alueen lähellä

Scandic Simonkenttä sijaitsee alueen rajamailla ja hotellista on helppo lähteä uppoutumaan Design Districtin tunnelmaan.