Vietä kaupunkiloma Helsingissä

Helsinki on ihanteellinen kaupunki rentoon lomaan! Kompaktissa kaupungissa kaikki on lähellä ja kulkeminen paikasta toiseen käy nopeasti.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Kaupunkiloman parhaat vinkit

Kuvaoikeudet: Visit Finland/Aku Pöllänen

Kulttuuripääkaupunkina tunnettu Helsinki tarjoaa koko lomaksi tehtävää. Suomen tunnetuimpia nähtävyyksiä, tapahtumia, sekä jatkuvasti kehittyvä ravintolakulttuuri tekevät kaupungista erinomaisen kohteen viikonloppulomaan.

Nappaa parhaimmat menovinkit, pyörä hotellimme vastaanotosta ja suuntaa merelliseen Helsinkiin.

10 vinkkiä lomaan Helsingissä

Kuvaoikeudet: Visit Finland/Pekka Keränen & Ari-Pekka Darth

1. Kaupunki täynnä nähtävää
Helsingissä riittää tehtävää ja kaupungin nähtävyydet ovat loman ehdottomia kohteita. Uusin ja mielenkiintoisin on Amos Rex -museo Kampissa.

2. Upea katukuva
Kaupungin rakennukset ovat itsessään jo nähtävyys ja Helsingin katukuvassa riittääkin ihasteltavaa. Upeaa kaupunkikuvaa hallitsee Art Nouveau, eli jugend-tyyliset rakennukset. Rakennuksia ja niiden lukemattomia yksityiskohtia on hauska tutkia ympäri kaupunkia.

3. Tunnelmallinen saaristo
Pakkaa mukaasi piknik-eväät torilta ja suuntaa jollekin Helsingin lukuisista saarista: Suomenlinna, Seurasaari, Pihlajasaari, Uunisaari, Lonna tai Vallisaari. Saarista löytyy myös ravintoloita, joissa voit nauttia merellisistä maisemista ja herkullisesta ruoasta pöytään tarjoiltuna.

4. Loistavat ostosmahdollisuudet
Vierailuun Helsingissä kannattaa myös yhdistää ostoskierros kaupungilla. Ostoskeskukset, tavaratalot, kirpputorit ja tunnettu Design District pitävät sisällään löytöjä jokaiselle.

5. Merellinen Helsinki
Kaupungin ydinkeskusta tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia tutustua merelliseen Helsinkiin. Merikylpylä Allas Sea Pool on ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä kolmessa meren päälle rakennetussa altaassa. Pääset myös näkemään ydinkeskustaa ja läheisiä saaria maailmapyörä SkyWheel kyydissä.

Ydinkeskustasta pääset myös kätevästi ainutlaatuiseen Löyly-saunakompleksiin Helsingin Hernesaaressa.

Kuvaoikeudet: Visit Finland/Aku Pöllänen & Eetu Ahanen

6. Tapahtumat ja festivaalit
Helsingissä järjestetään lukuisia tapahtumia ja konsertteja, joten kaupungin tapahtumakalenteriin kannattaa tutustua huolella!

7. Kaupunkikierros raitiovaunulla
Voit ostaa päivälipun, hypätä valitsemaasi raitiovaunuun ja kiertää kaupunkia oman mielesi mukaan poistuen niillä pysäkeillä, joilla itse haluat.

8.  Loma koko perheelle
Helsinki tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, jotka sopivat kaiken ikäisille. Suuntaa Linnanmäen vauhdikkaisiin laitteisiin, näe Korkeasaaren hurjat eläimet tai sukella merimaailma SeaLife:n vedenalaiseen maailmaan.

9. Herkut torilta tai kauppahallista
Helsingissä on useita toreja ja kauppahalleja täynnä herkkuja. Nappaa siis eväät mukaasi ja suuntaa nauttimaan päivästä puistoon tai saaristoon.

10. Suunnitelma sadepäivän varalle
Lomaan kulttuuripääkaupungissa kannattaa yhdistää myös käynti jossain Helsingin monista teattereista ja esityksiä on tarjolla niin suurilla kuin pienemmilläkin lavoilla. Helsingissä on myös yli 80 museota. Tunnetuimpien Ateneumin ja Kiasman lisäksi kaupungista löytyy muun muassa monia vanhoihin kartanoihin perustettuja museoita.

Majoitus Helsingissä

Scandicilla on useita hotelleja Helsingin parhailla paikoilla.