Vietä viikonloppu Helsingissä

Helsinki on ihanteellinen kaupunki viettää rentoa viikonloppulomaa! Kompaktissa kaupungissa kaikki on lähellä ja kulkeminen paikasta toiseen käy nopeasti.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Viikonloppuloman parhaat vinkit

Mahtavia makuelämyksiä

Helsingin ravintolakulttuuri on monipuolista ja eläväistä, uusia ravintoloita perustetaan niin usein, että paikallisillekin riittää jatkuvasti uutta. Tunnettujen kokkien fine dining -ravintoloiden ja trendikkäiden kortteliravintoloiden lisäksi kannattaa pitää silmällä kaupungin katuruokapaikkoja ja -tapahtumia.

Upea kulttuurikaupunki

Helsingin katukuvassa riittää ihasteltavaa. Kaupunkikuvaa hallitsee upea Art Nouveau, eli jugend-tyyliset rakennukset. Rakennuksia ja niiden lukemattomia yksityiskohtia on hauska tutkia ympäri kaupunkia.

Viikonloppumatkaan kannattaa yhdistää myös käynti jossain Helsingin monista teattereista, tarjolla on esityksiä niin suurilla kuin pienemmilläkin lavoilla. Helsingissä järjestetään myös lukuisa festivaaleja ja konsertteja, joten  kaupungin tapahtumakalenteriin kannattaa tutustua huolella! 

Helsingissä on jo yli 80 museota. Tunnetuimpien Ateneumin ja Kiasman lisäksi kaupungista löytyy muun muassa monia vanhoihin kartanoihin perustettuja museoita.

Majoitus Helsingissä

Scandicilla on viisi hotellia Helsingin parhailla paikoilla.

Scandicin kohdevinkit

Mitä tehdä Helsingissä kun kaikki on jo nähty? Katso minne Ella Scandic Paasi -hotellistamme suosittelee suuntaamaan!