Linnanmäki

Linnanmäen huvipuistossa koko perhe viettää hupitäytteisen päivän. Hotellimme Helsingissä sijaitsevat kävely- tai lyhyen ajomatkan päässä huvipuistosta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Koko perheen riemua Linnanmäellä

Suomen vanhin ja suosituin huvipuisto Linnanmäki on perheiden kestosuosikki pitäen sisällään yli 40 laitetta, lukuisia ravintoloita ja tapahtumia. Linnanmäen yhteydessä toimiva Peacock-teatteri on myös ympärivuotinen vierailuteatteri.

Valokarnevaalit

Linnanmäen kausi huipentuu vuosittain riemukkaisiin Valokarnevaaleihin, jonka aikana nähdään värikkäitä valoteoksia, lukuisia huippuesiintyjiä, sekä ilotulituksia. Linnanmäen alueelle ja Valokarnevaaleille on ilmainen sisäänpääsy.

Majoitus Helsingissä

Hotellimme Helsingissä sijaitsevat aivan ydiskeskustassa tai sen tuntumassa, vain kävelymatkan tai lyhyen ajomatkan päässä Linnanmäen huvipuistosta ja Peacock-teatterista.