Varaa

Uudistettu ja rento hotelli keskeisellä paikalla Helsingin Kalliossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Helsingin ravintolat, tapahtumat ja palvelut ovat helposti saavutettavissa. Hotelli henkii boheemin kaupunginosan autenttisuutta ja rosoisuutta.

Read more about Scandic Kallio

Uudistettu Scandic Kallio on alueensa ainut hotelli, joka henkii boheemin kaupunginosan rosoisuutta sekä autenttisuutta. Huoneiden värimaailmassa sekä huonekaluissa näkyy Kallion urbaani kaupunkilaistunnelma, unohtamatta kuitenkaan maanläheisyyttä. Osassa huoneista on näkymä Kallion vilkkaille kaduille, toisissa rauhalliselle sisäpihalle. Hotellin käytävillä voit ihastella katutaideaiheisia printtejä.

Hotellin saunat lämpiävät päivittäin. Käytössäsi on myös vuorokauden ympäri palveleva shop sekä maksuton langaton internetyhteys kaikissa tiloissa. Tunnelmallisessa baarissamme viihtyvät niin hotellin vieraat kuin paikalliset.

Hotelliin on helppo lähteä ja tulla, sillä se sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta, julkisen liikenteen reittien varrella. Raitiovaunut kulkevat hotellin edestä ja lähimmälle metroasemalle on vain kävelymatka. Hotellin lähistöllä on runsaasti viihtyisiä ravintoloita, urheilumahdollisuuksia sekä legendaarinen Harjutorin sauna. Täältä käsin on helppo tutustua lähiympäristön vintage-liikkeisiin, taidegallerioihin ja persoonallisiin kuppiloihin. Linnanmäen huvipuisto, alueen teatterit sekä Suvilahden monipuoliset tapahtumat sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

3.5 143 TripAdvisor -arviot

Teemme kaiken mahdollisen voidaksesi majoittua ja vierailla luonamme turvallisesti.

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Kallio Puhelin

+358 300308408 Hinta 0,12 €/min + pvm/mpm + 0,08 €/puhelu

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Kallio Osoite

Läntinen Brahenkatu 2
Helsinki