Helsingin saaristo

Helsingissä meri on aina lähellä. Kaupungin ympärillä on yli 300 saarta jotka houkuttelevat vierailijoita läheltä ja kaukaa. Saaristoon ja rannikkoseutuun voi tutustua maisemaristeilyllä, tai vaikka reittimatkalla lautalla!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Hotelliale on täällä

Vuoden 2019 viikonloppu- ja kesäyöt alk. 79 €/2hh/vrk. 

Koe merellinen Helsinki

Ainutlaatuinen Suomenlinna

Suomenlinna on Helsingin saarista tunnetuin ja se kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Säännöllinen lauttaliikenne kuljettaa helposti päiväretkelle tutustumaan linnoitukseen sekä saaren upeisiin maisemiin. Lauttamatka itsessään on jo kokemus sekä maisemaristeily. Suomenlinnaan voi tutustua mihin aikaan vuodesta tahansa.

Rento päiväretki saarelle

Ota mallia paikallisista, pakkaa mukaan piknik-eväät ja suuntaa jollekin Helsingin lukuisista saarista. Seurasaari, Pihlajasaari, Uunisaari, Lonna ja Vallisaari Suomenlinnan naapurissa.  Monista saarista löytyy myös ravintoloita, joissa nauttia merellisistä maisemista ja herkullisesta ruoasta pöytään tarjoiltuna.

Helsingin vesiliikennereittejä on lähes 20. Hakaniementorilta pääsee kesäisin laivalla Korkeasaareen tai itäisen Helsingin Aurinkolahteen. Kauppatorilta voi suunnata Suomenlinnaan ja muille lähisaarille, sekä maisemaristeilylle tai reittimatkalle moneen suuntaan!

Majoitus Helsingissä

Hotellimme Helsingissä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla ja niistä on helppo suunnata päiväksi saaristoon.